Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Ekim 2024 #111 insann dedi: Hocam o Apex'ler elinde patlayacak ben diyeyim sana. 100' lerce kişi aldı, hepsi de satacağım diyor ama ellerinde patlayacak. Genişletmek için tıkla... E yoosodafa aynısı deniyordu hocam Allah'a şükür satıldı Temu'dan 6 tane aldım hocam 8 değil
insann dedi: Hocam o Apex'ler elinde patlayacak ben diyeyim sana. 100' lerce kişi aldı, hepsi de satacağım diyor ama ellerinde patlayacak. Genişletmek için tıkla... E yoosodafa aynısı deniyordu hocam Allah'a şükür satıldı Temu'dan 6 tane aldım hocam 8 değil
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #112 Yunus creqtive efe dedi: E yoosodafa aynısı deniyordu hocam Allah'a şükür satıldı Temu'dan 6 tane aldım hocam 8 değil Genişletmek için tıkla... Apex kronik sorunlu gelince gelen pişmanlık hissi .
Yunus creqtive efe dedi: E yoosodafa aynısı deniyordu hocam Allah'a şükür satıldı Temu'dan 6 tane aldım hocam 8 değil Genişletmek için tıkla... Apex kronik sorunlu gelince gelen pişmanlık hissi .
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Ekim 2024 #113 Hyperciaa dedi: 2. Z11 vakası işte. Ben sadece Pro'yu direkt gelince elimden çıkaracağım 2 tane Apex dursun elimde aşırı ucuza aldım sonuçta. Genişletmek için tıkla... Tanesi 1K olan 099larin 3'unu 1kya aldım illa birileri alır en kotu çevremde herkes PC'de onlara hediye ederim. Hyperciaa dedi: Apex kronik sorunlu gelince gelen pişmanlık hissi . Genişletmek için tıkla... Tövbe deyin hocam
Hyperciaa dedi: 2. Z11 vakası işte. Ben sadece Pro'yu direkt gelince elimden çıkaracağım 2 tane Apex dursun elimde aşırı ucuza aldım sonuçta. Genişletmek için tıkla... Tanesi 1K olan 099larin 3'unu 1kya aldım illa birileri alır en kotu çevremde herkes PC'de onlara hediye ederim. Hyperciaa dedi: Apex kronik sorunlu gelince gelen pişmanlık hissi . Genişletmek için tıkla... Tövbe deyin hocam
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 29 Ekim 2024 #114 Yunus creqtive efe dedi: E yoosodafa aynısı deniyordu hocam Allah'a şükür satıldı Temu'dan 6 tane aldım hocam 8 değil Genişletmek için tıkla... Hocam 6 tane ne bir tık abartmışsınız.
Yunus creqtive efe dedi: E yoosodafa aynısı deniyordu hocam Allah'a şükür satıldı Temu'dan 6 tane aldım hocam 8 değil Genişletmek için tıkla... Hocam 6 tane ne bir tık abartmışsınız.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Ekim 2024 #115 insann dedi: Hocam 6 tane ne bir tık abartmışsınız. Genişletmek için tıkla... Forumdakiler biraz tirstirdi ya hocam Apex'lerin birini iptal edeceğim galiba
insann dedi: Hocam 6 tane ne bir tık abartmışsınız. Genişletmek için tıkla... Forumdakiler biraz tirstirdi ya hocam Apex'lerin birini iptal edeceğim galiba
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #116 Yunus creqtive efe dedi: Forumdakiler biraz tirstirdi ya hocam Apex'lerin birini iptal edeceğim galiba Genişletmek için tıkla... Hocam çok iptal ediyorsunuz ya belki başkası alır falan aman diyeyim.
Yunus creqtive efe dedi: Forumdakiler biraz tirstirdi ya hocam Apex'lerin birini iptal edeceğim galiba Genişletmek için tıkla... Hocam çok iptal ediyorsunuz ya belki başkası alır falan aman diyeyim.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Ekim 2024 #117 Hyperciaa dedi: Hocam çok iptal ediyorsunuz ya belki başkası alır falan aman diyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 600 TL bakiye almayı unuttum moralim bozuk risk almayı düşünüyorum.
Hyperciaa dedi: Hocam çok iptal ediyorsunuz ya belki başkası alır falan aman diyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 600 TL bakiye almayı unuttum moralim bozuk risk almayı düşünüyorum.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 29 Ekim 2024 #118 insann dedi: Hocam o Apex' ler elinde patlayacak ben diyeyim sana. 100' lerce kişi aldı, hepsi de satacağım diyor ama ellerinde patlayacak. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ben ikinciyi iptal ettim. Müşteri hizmetleriyle de ilkel bir şekilde anlaşarak bunu teyit ettim şimdi ikisi de iptal olmamış olsun diye.
insann dedi: Hocam o Apex' ler elinde patlayacak ben diyeyim sana. 100' lerce kişi aldı, hepsi de satacağım diyor ama ellerinde patlayacak. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ben ikinciyi iptal ettim. Müşteri hizmetleriyle de ilkel bir şekilde anlaşarak bunu teyit ettim şimdi ikisi de iptal olmamış olsun diye.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Ekim 2024 #119 3unude iptal edip bu kampanya ile 1 tane alıp diğerinde 600 ucuza alma riski alınır mı? 1'ini banko iade edeceğim. Dosya Ekleri Screenshot_2024-10-29-21-36-02-764_com.einnovation.temu.jpg 76 KB · Görüntüleme: 68
3unude iptal edip bu kampanya ile 1 tane alıp diğerinde 600 ucuza alma riski alınır mı? 1'ini banko iade edeceğim.
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ekim 2024 #120 Apex ve PRO'nun MCU'su Royuan olarak düzeltilmiş nasıldır bilen var mı? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 395 KB · Görüntüleme: 66