Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.004 Çözümler 25 29 Ekim 2024 #141 NoToLL dedi: Hocalarım Apex sorunlu diyorlar mcu falan sizce? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla AJ159PRO ile aynı mcu ya sahip.
NoToLL dedi: Hocalarım Apex sorunlu diyorlar mcu falan sizce? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla AJ159PRO ile aynı mcu ya sahip.
Security67 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #142 Heunzey dedi: Tasarımı çok güzelmiş ama Z11 ile devam Genişletmek için tıkla... Saldırmayın stok bitti
Heunzey dedi: Tasarımı çok güzelmiş ama Z11 ile devam Genişletmek için tıkla... Saldırmayın stok bitti
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.004 Çözümler 25 29 Ekim 2024 #143 Security67 dedi: Saldırmayın stok bitti. Genişletmek için tıkla... Bir şeye saldırmadım.
S swishy7 Picopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #144 Arkadaşlar Ajazz'ın kendi sitesinde bile Apex'in pembe rengi yok. Bu normal mi? Pembe rengini almayı planlıyordum. Sorun çıkmaz degil mi?
Arkadaşlar Ajazz'ın kendi sitesinde bile Apex'in pembe rengi yok. Bu normal mi? Pembe rengini almayı planlıyordum. Sorun çıkmaz degil mi?
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Ekim 2024 #145 swishy7 dedi: Arkadaşlar Ajazz'ın kendi sitesinde bile Apex'in pembe rengi yok. Bu normal mi? Pembe rengini almayı planlıyordum. Sorun çıkmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Mavi stoktayken pembede vardı hocam. Hyperciaa dedi: Vallahi blue switch olmasın yeter benim için diğer 3'ü de çok sağlam. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel indirim olduğunda taglarsaniz sevinirim 600'luk kuponu alıp orada harcayacağım.
swishy7 dedi: Arkadaşlar Ajazz'ın kendi sitesinde bile Apex'in pembe rengi yok. Bu normal mi? Pembe rengini almayı planlıyordum. Sorun çıkmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Mavi stoktayken pembede vardı hocam. Hyperciaa dedi: Vallahi blue switch olmasın yeter benim için diğer 3'ü de çok sağlam. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel indirim olduğunda taglarsaniz sevinirim 600'luk kuponu alıp orada harcayacağım.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.188 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #146 Ben de diyorum 2. Apex'i nasıl iptal ederim diye sağolsunlar beni duymuşlar Aula F75 indirimi sayesinde bir nedenim oldu .
Ben de diyorum 2. Apex'i nasıl iptal ederim diye sağolsunlar beni duymuşlar Aula F75 indirimi sayesinde bir nedenim oldu .
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.004 Çözümler 25 29 Ekim 2024 #147 Hyperciaa dedi: Ben de diyorum 2. Apex'i nasıl iptal ederim diye sağ olsunlar beni duymuşlar aula F75 indirimi sayesinde bir nedenim oldu . Genişletmek için tıkla... Direkt aninda iade veriyorlarsa cok iyi. Hepsiburada bile beni 3 gun bekletmişti.
Hyperciaa dedi: Ben de diyorum 2. Apex'i nasıl iptal ederim diye sağ olsunlar beni duymuşlar aula F75 indirimi sayesinde bir nedenim oldu . Genişletmek için tıkla... Direkt aninda iade veriyorlarsa cok iyi. Hepsiburada bile beni 3 gun bekletmişti.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Ekim 2024 #148 Heunzey dedi: Direkt aninda iade veriyorlarsa cok iyi. Hepsiburada bile beni 3 gun bekletmişti. Genişletmek için tıkla... Kredi olarak iade veriolar hocam bankaya isterseniz 5-14 gün içinde.
Heunzey dedi: Direkt aninda iade veriyorlarsa cok iyi. Hepsiburada bile beni 3 gun bekletmişti. Genişletmek için tıkla... Kredi olarak iade veriolar hocam bankaya isterseniz 5-14 gün içinde.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 29 Ekim 2024 #149 Yunus creqtive efe dedi: Mavi stoktayken pembede vardı hocam. Hocam güzel indirim olduğunda taglarsaniz sevinirim 600'luk kuponu alıp orada harcayacağım. Genişletmek için tıkla... 600lük kupon mu var hocam?
Yunus creqtive efe dedi: Mavi stoktayken pembede vardı hocam. Hocam güzel indirim olduğunda taglarsaniz sevinirim 600'luk kuponu alıp orada harcayacağım. Genişletmek için tıkla... 600lük kupon mu var hocam?
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Ekim 2024 #150 berkingbad dedi: 600'lük kupon mu var hocam? Genişletmek için tıkla... Wincredit yazın çıkıyor hocam onu doldurmanız lazım bende 88TL kaldı bir ürün alacağım sonra 600'luk kredi ile ürün alıp diğerini iptal edeceğim.
berkingbad dedi: 600'lük kupon mu var hocam? Genişletmek için tıkla... Wincredit yazın çıkıyor hocam onu doldurmanız lazım bende 88TL kaldı bir ürün alacağım sonra 600'luk kredi ile ürün alıp diğerini iptal edeceğim.