x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #331 Eskopya0127 dedi: Vergilerle beraber Apex bu fiyatta. Cidden ön sipariş vermeye değer mi? Maddi olarak kötü durumdayım şu aralar ama fareye de ihtiyacım var. Parayı vermişken en iyisine vermek isterim. Genişletmek için tıkla... Değer.
Eskopya0127 dedi: Vergilerle beraber Apex bu fiyatta. Cidden ön sipariş vermeye değer mi? Maddi olarak kötü durumdayım şu aralar ama fareye de ihtiyacım var. Parayı vermişken en iyisine vermek isterim. Genişletmek için tıkla... Değer.
Solo il GALA Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 201 2 Kasım 2024 #332 Dostlar vergi bende 512 lira olarak gözüküyor. Herkeste böyle mi?
C cihan11 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #333 Yeni üye oldum, indirim kuponu arıyorum, var mı yolu? Royuan sorun çıkarır mı bilemedim. 2 tane alınca gümrükte sıkıntı çıkar mı bilemedim.
Yeni üye oldum, indirim kuponu arıyorum, var mı yolu? Royuan sorun çıkarır mı bilemedim. 2 tane alınca gümrükte sıkıntı çıkar mı bilemedim.
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #334 cihan11 dedi: Yeni üye oldum, indirim kuponu arıyorum, var mı yolu? Royuan sorun çıkarır mı bilemedim. 2 tane alınca gümrükte sıkıntı çıkar mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Temu sipariş etmene izin verdiği sürece gümrükte hiçbir problem yaşamazsın. Temu zaten 30€ sınırını aşan bir sipariş vermene izin vermiyor.
cihan11 dedi: Yeni üye oldum, indirim kuponu arıyorum, var mı yolu? Royuan sorun çıkarır mı bilemedim. 2 tane alınca gümrükte sıkıntı çıkar mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Temu sipariş etmene izin verdiği sürece gümrükte hiçbir problem yaşamazsın. Temu zaten 30€ sınırını aşan bir sipariş vermene izin vermiyor.
C cihan11 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #335 x0jony dedi: Temu sipariş etmene izin verdiği sürece gümrükte hiçbir problem yaşamazsın. Temu zaten 30€ sınırını aşan bir sipariş vermene izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Temu we world express ile mi çalışıyor?
x0jony dedi: Temu sipariş etmene izin verdiği sürece gümrükte hiçbir problem yaşamazsın. Temu zaten 30€ sınırını aşan bir sipariş vermene izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Temu we world express ile mi çalışıyor?
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.340 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #336 Mavisi stoka girmiş aldım bir tane. Şeytan 2 tane daha al diyor.
C cihan11 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #337 sfkulusoy dedi: Mavisi stoka girmiş aldım bir tane. Şeytan 2 tane daha al diyor. Genişletmek için tıkla... Reddit'te wireless takılma sorunu yaşayanlar var. Sorunlu görünüyor.
sfkulusoy dedi: Mavisi stoka girmiş aldım bir tane. Şeytan 2 tane daha al diyor. Genişletmek için tıkla... Reddit'te wireless takılma sorunu yaşayanlar var. Sorunlu görünüyor.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.340 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #338 cihan11 dedi: Reddit'te Wireless takılma sorunu yaşayanlar var. Sorunlu görünüyor. Genişletmek için tıkla... Deneriz iade ederiz en kötü bir şey olmaz muhtemelen. Şeytana uyup 3 tane aldım
cihan11 dedi: Reddit'te Wireless takılma sorunu yaşayanlar var. Sorunlu görünüyor. Genişletmek için tıkla... Deneriz iade ederiz en kötü bir şey olmaz muhtemelen. Şeytana uyup 3 tane aldım
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #339 cihan11 dedi: Reddit'te wireless takılma sorunu yaşayanlar var. Sorunlu görünüyor. Genişletmek için tıkla... AJAZZ'ın partnerleri o sorunun çözüldüğünü söylüyordu.
cihan11 dedi: Reddit'te wireless takılma sorunu yaşayanlar var. Sorunlu görünüyor. Genişletmek için tıkla... AJAZZ'ın partnerleri o sorunun çözüldüğünü söylüyordu.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 2 Kasım 2024 #340 sfkulusoy dedi: Deneriz iade ederiz en kötü bir şey olmaz muhtemelen. Şeytana uyup 3 tane aldım Genişletmek için tıkla... Vergisi iade edilmiyor.
sfkulusoy dedi: Deneriz iade ederiz en kötü bir şey olmaz muhtemelen. Şeytana uyup 3 tane aldım Genişletmek için tıkla... Vergisi iade edilmiyor.