Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.311 Çözümler 12 2 Kasım 2024 #341 Ürünün driver linkini atabilir misiniz?
Lucrecia Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 55 2 Kasım 2024 #342 Ali Keffal dedi: Ürünün driver linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ürün eline geçti mi? Geçtiyse ilk deneyimin nedir?
Ali Keffal dedi: Ürünün driver linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ürün eline geçti mi? Geçtiyse ilk deneyimin nedir?
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #343 Hala turuncu ya da pembe stoğu bekliyorum, alan arkadaş olursa adres değişikliği yapması için 900 lira teklif ediyorum
Hala turuncu ya da pembe stoğu bekliyorum, alan arkadaş olursa adres değişikliği yapması için 900 lira teklif ediyorum
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.340 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #344 insann dedi: Vergisi iade edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Önceki iadelerimde vergi dahil iade edildi cano. Edilmezse de satarız alıcı olur illa kapalı kutu.
insann dedi: Vergisi iade edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Önceki iadelerimde vergi dahil iade edildi cano. Edilmezse de satarız alıcı olur illa kapalı kutu.
Uğurcan Aydoğdu Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 438 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F,RTX 4060,2x8 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Halkla İlişkiler 2 Kasım 2024 #345 İade ederken nasıl ediyoruz. Hangi firmaya kargo vermemiz gerekiyor ? Kutuyu açıp biraz kullandım bu arada bir problem olur mu ?
İade ederken nasıl ediyoruz. Hangi firmaya kargo vermemiz gerekiyor ? Kutuyu açıp biraz kullandım bu arada bir problem olur mu ?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 2 Kasım 2024 #346 Uğurcan Aydoğdu dedi: İade ederken nasıl ediyoruz. Hangi firmaya kargo vermemiz gerekiyor? Kutuyu açıp biraz kullandım bu arada bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Neden iade etmek istiyorsunuz? Ürün hakkında görüşlerinizi belirtebilir misiniz?
Uğurcan Aydoğdu dedi: İade ederken nasıl ediyoruz. Hangi firmaya kargo vermemiz gerekiyor? Kutuyu açıp biraz kullandım bu arada bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Neden iade etmek istiyorsunuz? Ürün hakkında görüşlerinizi belirtebilir misiniz?
Lucrecia Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 55 2 Kasım 2024 #347 Bende şimdi sipariş edeceğim büyük ihtimal ama sepet limiti istemeden direk ödemeye geçti şimdi ödemeyi yapsam bir sıkıntı olmaz demi?
Bende şimdi sipariş edeceğim büyük ihtimal ama sepet limiti istemeden direk ödemeye geçti şimdi ödemeyi yapsam bir sıkıntı olmaz demi?
Uğurcan Aydoğdu Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 438 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F,RTX 4060,2x8 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Halkla İlişkiler 2 Kasım 2024 #348 Heunzey dedi: Neden iade etmek istiyorsunuz? Ürün hakkında görüşlerinizi belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AJ159PRO'yu iade edeceğim. Bir sorunum yok.
Heunzey dedi: Neden iade etmek istiyorsunuz? Ürün hakkında görüşlerinizi belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AJ159PRO'yu iade edeceğim. Bir sorunum yok.
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #349 Arkadaşlar mavi rengi çok sırıtır mı? Sistemim siyah ağırlıklı, kulaklık beyaz. Beyaz veya siyah modeli stoka girer mi sizce?
Arkadaşlar mavi rengi çok sırıtır mı? Sistemim siyah ağırlıklı, kulaklık beyaz. Beyaz veya siyah modeli stoka girer mi sizce?
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #350 Eswaii dedi: Arkadaşlar mavi rengi çok sırıtır mı? Sistemim siyah ağırlıklı, kulaklık beyaz. Beyaz veya siyah modeli stoka girer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Benim de sistemim sadece siyah ama mavi almayı düşünüyorum. Sırıtmasını çok önemsemiyorum, her parça kendiliğinden şık dursun yeter bence.
Eswaii dedi: Arkadaşlar mavi rengi çok sırıtır mı? Sistemim siyah ağırlıklı, kulaklık beyaz. Beyaz veya siyah modeli stoka girer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Benim de sistemim sadece siyah ama mavi almayı düşünüyorum. Sırıtmasını çok önemsemiyorum, her parça kendiliğinden şık dursun yeter bence.