Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 mavi vardı iptal edip 1 siyah aldım, teşekkürler haber verenlere. Belki Sahibinden'de vs satılırdı bilmiyorum da mavi baya da satıldı, uğraşmak istemedim.

2 mavi vardı iptal edip 1 siyah aldım, teşekkürler haber verenlere. Belki Sahibinden'de vs satılırdı bilmiyorum da mavi bayağı da satıldı, uğraşmak istemedim.

Siyah ile mavinin herhangi bir farkı var mı? Benim mavi Apex'im paketlendi şu an kargoya verilecek yoksa sadece renk farkı mı var?

Sadece renk te, siyah gele gele bu vaktini bulmus ya.

Iadeyi Temu parasi olarak çevirip aninda satin alabilirsiniz Ben kartima iade et'e bastíktan sonra aklima Geldi LoL

Sorunlu bir mouse mi? Aldım ben güzel duruyordu şu an Razer DeathAdder V2 Mini kullanıyorum bundan iyidir herhalde bilgisi olan var mı?

Sonunda siyahı geldi de satın aldım. %20 kupon ve hepsipay cashback ile bayağı ucuza geldi. Sadece toplamda 3 ürün aldım ama birini iptal etsem kargolamayabilirler mi? O ürün içine sinmeyecek gibi duruyorda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…