Memnun musunuz peki hocam? Bir sıkıntısını vs. gördünüz mü? Benim de mouse kablosu kopma yapmaya başladı o yüzden almayı düşünüyorum ama Temu, Aliexpress gibi sitelerden bu tarz ürünler almadım daha önce. Sıkıntı çıkarır mı diye korkutmuyor değil.
Henüz yeni uçakla yola çıktı hocam benim de ilk Temu alışverişim ancak Aliexpress'ten yüklü alışverişlerim oldu ve hiç pişman olmadım. Alan kişilerden ise @Hyperciaa hocamın sanırım Dongle'ı arızalı geldi bunu dışında duyduğum 2 kişinininki sağlam.
3tane mavi almıştım ikisini direk iptal edip Temu bakiyesi yaptım siyah aldım 2tane hemen saniye sürmüyor iadesi. İade edip siyah geçecekler değerlendirsin
Aynen zaten değişim için isteyenlere söyledim. Ama ben iadeleri karta istediğimde 2-3gün sürmüyor yatması. Nays ile alışveris yapıyorum Temu'dan ne olur ne olmaz diye.
Dostlar Apex almak istiyorum ancak 675 lirayı doldurmak için yanına ürün eklemem gerekiyor. Bu ürünleri ekleyip siparişi verdikten sonra bunları iptal edebiliyor muyuz?
Dostlar Apex almak istiyorum ancak 675 lirayı doldurmak için yanına ürün eklemem gerekiyor. Bu ürünleri ekleyip siparişi verdikten sonra bunları iptal edebiliyor muyuz?