Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #561 Kerem szer dedi: Hocam biraz ayrıntı olacak ama saat kaçta vermiş arkadaşınız? Bu arada benimkine güncelleme yapılmış.Eki Görüntüle 2344710 Genişletmek için tıkla... Sabah saatlerinde vermişti hocam. Yarım saat önce iptal edilmiş ürün.
Kerem szer dedi: Hocam biraz ayrıntı olacak ama saat kaçta vermiş arkadaşınız? Bu arada benimkine güncelleme yapılmış.Eki Görüntüle 2344710 Genişletmek için tıkla... Sabah saatlerinde vermişti hocam. Yarım saat önce iptal edilmiş ürün.
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 435 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #562 Shinsoo dedi: Sabah saatlerinde vermişti hocam. Yarım saat önce iptal edilmiş ürün. Genişletmek için tıkla... Benimki 2 dakika önce kargoya verildi. Daha iptal olmaz herhalde ElderAssassin dedi: Bende paketlemeye bile geçmemiş. Eki Görüntüle 2344683 Şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan bir kontrol eder misiniz. Benimki kargoya verilmiş.
Shinsoo dedi: Sabah saatlerinde vermişti hocam. Yarım saat önce iptal edilmiş ürün. Genişletmek için tıkla... Benimki 2 dakika önce kargoya verildi. Daha iptal olmaz herhalde ElderAssassin dedi: Bende paketlemeye bile geçmemiş. Eki Görüntüle 2344683 Şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan bir kontrol eder misiniz. Benimki kargoya verilmiş.
yavuzcetinfanı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #563 Shinsoo dedi: Sabah saatlerinde vermişti hocam. Yarım saat önce iptal edilmiş ürün. Genişletmek için tıkla... İptal edilme sebebi neymiş hocam onu yazmışlar mı?
Shinsoo dedi: Sabah saatlerinde vermişti hocam. Yarım saat önce iptal edilmiş ürün. Genişletmek için tıkla... İptal edilme sebebi neymiş hocam onu yazmışlar mı?
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.182 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #564 Kerem szer dedi: Hocam şuan bir kontrol eder misiniz. Benimki kargoya verilmiş. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam.
Kerem szer dedi: Hocam şuan bir kontrol eder misiniz. Benimki kargoya verilmiş. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam.
yavuzcetinfanı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #565 ElderAssassin dedi: Aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Ben 3 ürün aldığım için umarım diğer ürünlerin tedarik edilmesini bekliyorumdur diye umut ediyorum.
ElderAssassin dedi: Aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Ben 3 ürün aldığım için umarım diğer ürünlerin tedarik edilmesini bekliyorumdur diye umut ediyorum.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.182 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #566 Kargoyu hızlandıra bastım bakalım nolcak gerçi benimki daha kargoda bile değil
yavuzcetinfanı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #567 ElderAssassin dedi: Kargoyu hızlandıra bastım bakalım nolcak gerçi benimki daha kargoda bile değil Genişletmek için tıkla... Benimki de kargoda değil hala tedarik ediliyor aşamasında. Saat kaçta sipariş geçmiştin hocam sen?
ElderAssassin dedi: Kargoyu hızlandıra bastım bakalım nolcak gerçi benimki daha kargoda bile değil Genişletmek için tıkla... Benimki de kargoda değil hala tedarik ediliyor aşamasında. Saat kaçta sipariş geçmiştin hocam sen?
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.182 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #568 yavuzcetinfanı dedi: Benimki de kargoda değil hala tedarik ediliyor aşamasında. Saat kaçta sipariş geçmiştin hocam sen? Genişletmek için tıkla... 18:54 hocam.
yavuzcetinfanı dedi: Benimki de kargoda değil hala tedarik ediliyor aşamasında. Saat kaçta sipariş geçmiştin hocam sen? Genişletmek için tıkla... 18:54 hocam.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #569 yavuzcetinfanı dedi: İptal edilme sebebi neymiş hocam onu yazmışlar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat canlı desteğe yazdığında tedarik bittiği için iptal edildiği söylenmiş.
yavuzcetinfanı dedi: İptal edilme sebebi neymiş hocam onu yazmışlar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır fakat canlı desteğe yazdığında tedarik bittiği için iptal edildiği söylenmiş.
yavuzcetinfanı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #570 Shinsoo dedi: Hayır fakat canlı desteğe yazdığında tedarik bittiği için iptal edildiği söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Anladım bende ajazz dan gamepad almıştım ve o da 1 hafta sonra iptal olmuştu. Sebebi ise stok kalmamasıydı. Bu fare şu anda tedarik ediliyor umarım iptal olmaz.
Shinsoo dedi: Hayır fakat canlı desteğe yazdığında tedarik bittiği için iptal edildiği söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Anladım bende ajazz dan gamepad almıştım ve o da 1 hafta sonra iptal olmuştu. Sebebi ise stok kalmamasıydı. Bu fare şu anda tedarik ediliyor umarım iptal olmaz.