Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #621 engoboi dedi: Mouse şimdi kargoya verildi hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #622 Beyaz Pro sipariş ettim az önce, hepinize teşekkür ederim. Hala Apex'i kaçırdığıma üzülüyorum.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 6 Kasım 2024 #623 Apex gelmis, eve gelince görüşlerimi yazarim.
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 786 Çözümler 2 6 Kasım 2024 #624 x0jony dedi: Beyaz Pro sipariş ettim az önce, hepinize teşekkür ederim. Hala Apex'i kaçırdığıma üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye vardı bari onu kaçırma. Heunzey dedi: Apex gelmis, eve gelince görüşlerimi yazarim. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsen inceleme yapar mısın güncel olarak detaylı inceleme yapan yok bir de ne zaman sipariş ettin?
x0jony dedi: Beyaz Pro sipariş ettim az önce, hepinize teşekkür ederim. Hala Apex'i kaçırdığıma üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye vardı bari onu kaçırma. Heunzey dedi: Apex gelmis, eve gelince görüşlerimi yazarim. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsen inceleme yapar mısın güncel olarak detaylı inceleme yapan yok bir de ne zaman sipariş ettin?
C chitlembik Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 560 İşlemci: Ryzen 3 2200g Anakart: MSİ A320M PRO VH-PLUS RAM: 8 GB Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #625 x0jony dedi: Beyaz Pro sipariş ettim az önce, hepinize teşekkür ederim. Hala Apex'i kaçırdığıma üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Beyazı çok güzel görünüyor, Apex'te beyaz stok olsa kesin alırdım, hayırlı olsun üzülmeyin bence.
x0jony dedi: Beyaz Pro sipariş ettim az önce, hepinize teşekkür ederim. Hala Apex'i kaçırdığıma üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Beyazı çok güzel görünüyor, Apex'te beyaz stok olsa kesin alırdım, hayırlı olsun üzülmeyin bence.
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #626 berraassde dedi: Klavye vardı bari onu kaçırma. Genişletmek için tıkla... Klavyeye ihtiyaç duymuyorum hocam. chitlembik dedi: Beyazı çok güzel görünüyor, Apex'te beyaz stok olsa kesin alırdım, hayırlı olsun üzülmeyin bence. Genişletmek için tıkla... Önceki farem de beyaz Corsair M55 RGB Pro'ydu hocam ama mavi Apex'e görür görmez gönlümü kaptırmıştım. Son düzenleme: 6 Kasım 2024
berraassde dedi: Klavye vardı bari onu kaçırma. Genişletmek için tıkla... Klavyeye ihtiyaç duymuyorum hocam. chitlembik dedi: Beyazı çok güzel görünüyor, Apex'te beyaz stok olsa kesin alırdım, hayırlı olsun üzülmeyin bence. Genişletmek için tıkla... Önceki farem de beyaz Corsair M55 RGB Pro'ydu hocam ama mavi Apex'e görür görmez gönlümü kaptırmıştım.
C chitlembik Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 560 İşlemci: Ryzen 3 2200g Anakart: MSİ A320M PRO VH-PLUS RAM: 8 GB Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #627 x0jony dedi: Klavyeye ihtiyaç duymuyorum hocam. Önceki farem de beyaz Corsair M55 RGB Pro'ydu hocam ama mavi Apex'e görür görmez gönlümü kaptırmıştım. Genişletmek için tıkla... Bende mavi Apex aldım ama Setup'la hiç alakası yok, cırtlak bir mavi alakasız duracak masada
x0jony dedi: Klavyeye ihtiyaç duymuyorum hocam. Önceki farem de beyaz Corsair M55 RGB Pro'ydu hocam ama mavi Apex'e görür görmez gönlümü kaptırmıştım. Genişletmek için tıkla... Bende mavi Apex aldım ama Setup'la hiç alakası yok, cırtlak bir mavi alakasız duracak masada
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 786 Çözümler 2 6 Kasım 2024 #628 chitlembik dedi: Bende mavi Apex aldım ama Setup'la hiç alakası yok, cırtlak bir mavi alakasız duracak masada Genişletmek için tıkla... Siyahta stoka girdi maviden sonra onunla değişseydin daha iyi olurdu.
chitlembik dedi: Bende mavi Apex aldım ama Setup'la hiç alakası yok, cırtlak bir mavi alakasız duracak masada Genişletmek için tıkla... Siyahta stoka girdi maviden sonra onunla değişseydin daha iyi olurdu.
C chitlembik Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 560 İşlemci: Ryzen 3 2200g Anakart: MSİ A320M PRO VH-PLUS RAM: 8 GB Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #629 berraassde dedi: Siyahta stoka girdi maviden sonra onunla değişseydin daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım ama değiştirme özelliği göremedim Temu'da. İade edip siyahını sipariş edebilirdim onunla da uğraşmak istemedim. Beyazını bekleyecektim ki satışlar kapandı bir anda.
berraassde dedi: Siyahta stoka girdi maviden sonra onunla değişseydin daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım ama değiştirme özelliği göremedim Temu'da. İade edip siyahını sipariş edebilirdim onunla da uğraşmak istemedim. Beyazını bekleyecektim ki satışlar kapandı bir anda.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 6 Kasım 2024 #630 Mouse un driverini nereden indirebiliriz?