Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zannetmem. Link kaldırıldı tamamen. Sahibinden.com'da 2-3 gün içerisinde onlarca kapalı kutu ilan görürsün ama. 1300 TL seviyesinde düşürebilirsin.
AliExpress'te 900'e gördüm sanki ama 30 euroyu aşıyor mu bilmiyorum, en kötü Aula klavye benim için fazlalıktı belki takasa girerim

AliExpress'te 900'e gördüm sanki ama 30 euroyu aşıyor mu bilmiyorum, en kötü Aula klavye benim için fazlalıktı belki takasa girerim

Aşmaz. Saf ürünün fiyatı 30 euroyu geçmezse sıkıntı yok. Vergi ve getirme ücreti bu 30 euro limite dahil değil.

2 oda uzaklıkta koridora geçtim, herhangi bir bağlantı hatası almadım, bastığım gibi algılıyor.
Herkes, yok masada en fazla 20 cm mesafede olmalı falan diyordu. Uzaktan da çalışıyormuş gerçekten çok iyi duruyor. Benim turuncu da gümrükte dündendir. Bakalım umarım sizinki gibi sorunsuz gelir. Tekrardan hayırlı olsun.

Çinlilerle rekabet etmek imkansız, 540 liraya 8k mouse satıyorlar, turkiyede 540 liraya içindeki yeşil dot 2 switchi anca alırsın, mouesun problemi olacağını düşünmüyorum, mcu tabiki nordic gibi degildir ama 1000 hz de bile kullansanız her türlü kardasınız, benim 2 3 güne bir mavi birde siyahı gelecek, tek handikapı mini dongle olmaması, olsun taşıma esnasında başka mouse kullanırım.

Taşıma esnasında 1K Hz kullanip sarji bitince Type-C üzerinden şarj edebilirsiniz.

Evet bayağı bir kişi böyle söylüyordu ama ben bayağı uzaktan oturdum denedim az herhangi bir takılma, donma veya algılamama sorunu gibi durumlar yaşanmadı.

O apex değil apex modeli satıştan kaldırıldı. Sıfır kapalı kutu şeklinde sarı sitede satmaya başlarlar bence oradan bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…