E Emir.ps5 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Sizce Amazon Temu alibaba güvenli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2025 #2 Emir.ps5 dedi: Sizce Amazon Temu alibaba güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir düzgün satıcıdan alın yeter.
Emir.ps5 dedi: Sizce Amazon Temu alibaba güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir düzgün satıcıdan alın yeter.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 6 Ocak 2025 #3 Emir.ps5 dedi: Sizce Amazon Temu alibaba güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Ürünü satan satıcıya göre değişir ama evet güvenilirler.
Emir.ps5 dedi: Sizce Amazon Temu alibaba güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Ürünü satan satıcıya göre değişir ama evet güvenilirler.
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 728 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 Siteler güvenli elbette fakat ürünler bazen görüldüğü gibi olmaya biliyor bunları da yorumlara bakarak anlaman gerekiyor.
Siteler güvenli elbette fakat ürünler bazen görüldüğü gibi olmaya biliyor bunları da yorumlara bakarak anlaman gerekiyor.
R rabelqwe Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 Sukunanınteli dedi: Ürünü satan satıcıya göre değişir ama evet güvenilirler. Genişletmek için tıkla... Satıcı güvenirliliğini nasıl anlayacağız
Sukunanınteli dedi: Ürünü satan satıcıya göre değişir ama evet güvenilirler. Genişletmek için tıkla... Satıcı güvenirliliğini nasıl anlayacağız
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 6 Ocak 2025 #6 rabelqwe dedi: Satıcı güvenirliliğini nasıl anlayacağız. Genişletmek için tıkla... Satıcı puanına ,yorumlara, sayfasına vs. bakarak.
rabelqwe dedi: Satıcı güvenirliliğini nasıl anlayacağız. Genişletmek için tıkla... Satıcı puanına ,yorumlara, sayfasına vs. bakarak.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 6 Ocak 2025 #7 Satıcı ve gönderici Amazon'sa dehşet güvenilirdir. Değilse Amazon gene güvenilirdir. Amazon'da çalışıp içeriyi görmüş biri olarak diyorum.
Satıcı ve gönderici Amazon'sa dehşet güvenilirdir. Değilse Amazon gene güvenilirdir. Amazon'da çalışıp içeriyi görmüş biri olarak diyorum.
Nebi68 Centipat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #8 Emir.ps5 dedi: Sizce Amazon Temu alibaba güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Amazon güvenilirde diğerlerini bilmiyorum.
Emir.ps5 dedi: Sizce Amazon Temu alibaba güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Amazon güvenilirde diğerlerini bilmiyorum.