Arkadaşlar 1 tane beyaz olanından aldım ama bazı kişiler çakma olduğunu söylemiş ve birkaç argümana dayandırıyorlar çakma olduğunu mesela Aula'ya mesaj atmışlar biz böyle bir ürün satmıyoruz Temu'da diye cevap almışlar vesaire. Ayrıca ürün gereksiz derecede ucuz bu da bayağı bir şüphe uyandırmıyor değil. Dörtte bir fiyata satılıyor. Hatta kuponlarla vesaire daha da ucuza geliyor. İşin diğer ilginç tarafı stok da bitmiyor ve indirim yaklaşık 2 haftadır devam ediyor. Normalde bu kadar ucuz ürünün 1 saate kalmaması gerekir. Örnek verecek olursam aliexpressten Akko 5075B Plus almıştım tamamen orijinal. Ürün 3000 TL'den 2100'e düşmüştü. Anında bitmişti stok. Ve alalı bir yıl oluyor hala bu fiyata düşmedi bile. Ayrıca madem bu kadar fazla stokları var neden hepsini bu kadar ucuza satıyorlar. Hiç mi zarar etmiyorlar? Her ne kadar Aula Store yazsa da bunlardan dolayı çakma olduğunu söyleyen bir sürü insan var. Peki çakma mı orijinal mi? Bu konuya açıklık getirebilir misiniz? Ve nasıl buna vardınız? Ben orijinal olduğu ile ilgili bir takım şüphelerim var sırf bu nedenler bile bence yeterli. Bence çakma bile olsa bu fiyata fena olmadığını düşünüyorum.