Temu Gaming mouse önerisi

benfatig

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bugün Temu'yu keşfettim ve klavye mouse pad ve klavye temizleyicisi sipariş verdim bir de son olarak bir mouse kaldı şu an kullandığım mouse Logitech G203 Lightsync mouseden sıkıldım kabloları gitti sensörü çalışmamaya başladı ve resmen tarih oldu. Acaba böyle küçğk boyutlarda hafif ve e-spor faresi var mı FPS oyunucusuyumda tutuş şeklim ise palm grip. Ve arada sırada claw olarak tutuyorum he bu arada Temu'dan başka önermeyin.

bu alınabilir.

Hocam ajazz aj159 pro ve apex modelleri sudan ucuz fiyata satıldı şuan stokta yok isterseniz bekleyebilirsiniz fiyatına göre mükemmel ötesi cihazlar. Ekstra olarak hangi klavyeyi aldınız hocam?

Bir ara Apex vardı indirimde tekrar girse onu hiç düşünmeden al derim yanlışım yok ise Ajazz 159 Apex idi tam ismi.

TR üzerinden furylevel Z1 önerebilirim kullanıyorum sorunla pek karşılaşmadım PW3395 sensör var.

Mouse işi sadece sensör ile bitmiyor mcu çok büyük etken bilginiz olsun.

Daha sipariş vermedim zaten ama görünüş ve küçüklük olarak daha çok beğendim bir de mekanik he bir de neden iptal edeyim bir sıkıntısımı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…