Temu güvenilir mi? Nasıl alışveriş yapılır?

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben de Temu'dan eksik kalmayayım dedim ve size sormak istedim.

Güvenilir mi? Yorumlar daha çok yabancılar ile doluydu bana pek gerçek insan gibi gelmediler. Ayrıca sipariş verirken istenen bilgileri de verirsek sorun yaşar mıyız?

Ve nasıl alışveriş yapılır? En fazla 3-4 ürün ve en fazla 800 TL bir şeyler alırım. Sadece alacağım şeyleri sipariş vermek ve parasını ödemek yetiyor mu?

Güvenilir, trendyol'dan sipariş vermek ile bir farkı bulunmuyor. Sepetine ekle ve öde bu kadar. 15-20 gün içerisinde de eline ulaşıyor. Tüm vergiyi kargoyu online sipariş esnasında ödüyorsun.

Çok satılan ürünleri almaya çalışın yorumlardaki insanlar gerçek çoğu yabancı yazıyor ama otomatik Türkçeye çevriliyor o yüzden bot gibi duruyor tabii satıcıda bot basabilir o ayrı. En az 670 TL sipariş yapabiliyorsunuz en fazla ise 1050TL. Her ürünü alırken neredeyse urunun %40-%50 kadarı kadar vergi ödüyorsunuz ve maksimum sepet limiti (1050TL) yi vergisiz bir şekilde aşmamaya çalışın mesela bir klavye aldınız 800TL vergiyle oldu 1500 TL bu gümrükte kalmaz vergisiz fiyatı önemli. Ayrıca telefon uygulamasında arama yerine " newuserfree00 " yazarak siparişinizde, seçebileceğiniz 2 adet bedava ürün kazanabiliyorsunuz.

Mesela 500-600 TL bir şeyler aldım gümrükten geçer mi hocam?

Hocam bu newuserfree00 kodunu yazınca arama yerine şu anda bu kampanya bölgenizde mevcut değil diyor

Hocam bu kod girince en fazla kaç ₺ lik ürün alabiliyoruz. Birde 1050₺ ise tam 1050₺ mi 1049₺ mi olacak. Hep 1050₺ sipariş etsek gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…