Temu güvenilir mi?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar önüme çok reklamı çıkmaya başladı. İşte bu klavye yeni üyelere 0 (sıfır) TL . Bu doğru mu yoksa yalan mı?

0 TL olsa bile vergilerle onun parası çıkar zaten. Ayrıca bana pek gerçekçi gelmiyor. Başlıkta yazılana gelecek olursak; güvenilirlik satıcıya göre değişir.

0 TL olsa bile vergilerle onun parası çıkar zaten. Ayrıca bana pek gerçekçi gelmiyor. Başlıkta yazılana gelecek olursak; güvenilirlik satıcıya göre değişir.
öyle birşey var doğrudur arkadaşım free 6 ürün aldı hepside elinde

Doğru. Yurt dışı vergisi... Boğuluyoruz artık.

Öyle bir şey var doğrudur arkadaşım free 6 ürün aldı hepside elinde.

Sağlam mı? Reklamdaki gibi mi ürün?

Arkadaşlar önüme çok reklamı çıkmaya başladı. İşte bu klavye yeni üyelere 0 (sıfır) TL . Bu doğru mu yoksa yalan mı?

Kral gördüğün çoğu ürün sahte. Ha şunu demiyorum hepsi sahte ama çoğu sahte 2 ay önce birkaç siparişim oldu ve hiçbiri resimdekiyle alakası yoktu. Kısaca verdiğin parayla kalırsın ortada

Düzenleme: 15 Siparişe yakın. sadece 3 tanesi iş görür halde geldi. (Kargolarda sıkıntı yoktu ürünler sıkıntılıydı.)

Doğru. Yurt dışı vergisi... Boğuluyoruz artık.

Sağlam mı? Reklamdaki gibi mi ürün?

Öyle bir şey var artık eline geçecek ürünler fake mi değil mi bilemiyorum ama uğraşmana değmez

Tamamen güvenilir açılan kaçıncı konu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…