Temu'dan ürün alacağım, toplam vergilerler 1700TL ediyor. Güvenmeli miyi?, Tüm urunlerde hem Türk yorumlari var ve bu yorumların fotografları da var güvenebilir miyim? Bilerek hem Türk yorumlu hem de fotograflı urunler seçtim.
Temu'dan ürün alacağım, toplam vergilerler 1700TL ediyor. Güvenmeli miyi? Tüm urunlerde hem Türk yorumlari var ve bu yorumların fotografları da var güvenebilir miyim? Bilerek hem Türk yorumlu hem de fotograflı urunler seçtim.
Temu'dan ürün alacağım, toplam vergilerler 1700TL ediyor. Güvenmeli miyi? Tüm urunlerde hem Türk yorumlari var ve bu yorumların fotografları da var güvenebilir miyim? Bilerek hem Türk yorumlu hem de fotograflı urunler seçtim.
Oldukça güvenilirdi ben 100'den fazla sipariş yaptım fakat şu an sakın almayın bir şey. Ülkedeki son yasalardan dolayı aldığınız şeyin gümrükte kalma olasılığı aşırı yüksek.
Oldukça güvenilirdi ben 100'den fazla sipariş yaptım fakat şu an sakın almayın bir şey. Ülkedeki son yasalardan dolayı aldığınız şeyin gümrükte kalma olasılığı aşırı yüksek.
Hocam isterse 1 euro olsun ürünleriniz yine takılma ihtimali aşırı yüksek gümrükte bu son yasadan sonra. Şu anda olay ürün ücreti değil, temsilcisi olmadığı için Temu'nun belki hiç kullanılamayacak olay o.