Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.592 Çözümler 52 23 Temmuz 2025 #11 samet ayna dedi: Hocam peki ne kadar sürede geliyor kargolar çok uzun sürüyor mu? Genişletmek için tıkla... Genellikle 10 gün civarında geliyor. Maksimum 2 hafta gördüm. Gecikirse kredi veriyorlardı sanırım. Örnek vermek gerekirse benimki bu sefer gecikecek gibi 8 gün oldu hala Çin tarafında gözüküyor ama hayırlısı
samet ayna dedi: Hocam peki ne kadar sürede geliyor kargolar çok uzun sürüyor mu? Genişletmek için tıkla... Genellikle 10 gün civarında geliyor. Maksimum 2 hafta gördüm. Gecikirse kredi veriyorlardı sanırım. Örnek vermek gerekirse benimki bu sefer gecikecek gibi 8 gün oldu hala Çin tarafında gözüküyor ama hayırlısı
Clldouyy Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #12 Burak Karabal dedi: Genellikle daha ucuz oluyor hocam. Her ürün için geçerli diyemem ama çoğunlukla çok daha uyguna geliyor. Ne almayı düşünüyorsunuz mesela? Genişletmek için tıkla... Aslında almayacaktım ama çok ucuza geldiği için bisikletim için ekipman almayı düşünüyordum.
Burak Karabal dedi: Genellikle daha ucuz oluyor hocam. Her ürün için geçerli diyemem ama çoğunlukla çok daha uyguna geliyor. Ne almayı düşünüyorsunuz mesela? Genişletmek için tıkla... Aslında almayacaktım ama çok ucuza geldiği için bisikletim için ekipman almayı düşünüyordum.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.592 Çözümler 52 23 Temmuz 2025 #13 Clldouyy dedi: Aslında almayacaktım ama çok ucuza geldiği için bisikletim için ekipman almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Açıklamayı iyi okuyun yorumlara bakın. Satıcı profiline bakın. Ürün ne kadar satılmış değerlendirilmiş gibi şeyler çok önemli.
Clldouyy dedi: Aslında almayacaktım ama çok ucuza geldiği için bisikletim için ekipman almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Açıklamayı iyi okuyun yorumlara bakın. Satıcı profiline bakın. Ürün ne kadar satılmış değerlendirilmiş gibi şeyler çok önemli.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 23 Temmuz 2025 #14 Temu bir aracıdır. Bakman gereken satıcıdır.