Temu iadesi nasıl işliyor?

yusufkarlsefni

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Temu'dan aldığım ürünler kargoya yeni verildi ve iade edemiyorum. Geldiği zaman iade etsem ödediğim tutarın hepsi mi hesaba geçer yoksa sadece vergisiz, ürünlerin fiyatı kadarı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade ettim bir kere 3gün içinde tamamen ödendi fakat almanyadaydım farklılık varmı bilmiyorum.

Vergiyi de veriyor. MNG şubesine teslim ediyorsunuz.
tamamdır çok teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar farklı konuların altında iadeyi yaptıktan sonra ürünleri vermeseniz de iade yapılıyor falan yazmışlar ama tabii ki de böyle birşey yapmayacağım. Sadece merak ettim, gerçekten var mı böyle bir şey? Bu kadar mı müşterisine düşkün bu adamlar

Vergiyi de veriyor. MNG şubesine teslim ediyorsunuz.
bu arada vergiyi vermiyorlarmis iade islemini olusturdum. 1100 liralik ürün aldim 700 tl iade yapılıyor.

Son düzenleme:

Evet ucuz ürünleri geri istemiyorlar çünkü gönderimi daha maliyetli oluyor. Ben 800 liraya ceket alıp iade ettim, o zaman geri istediler.

Eskiden AliExpress de aynı şeyi yapıyordu ama suyunu çıkardılar artık hiçbir ürünü iade edemiyorsun. Yakında bunlar da düzenleme yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…