A ahmet bb Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.290 Makaleler 3 Çözümler 21 23 Temmuz 2025 #2 ahmet bb dedi: Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma? Genişletmek için tıkla... Hayır vergiler iade edilmez. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2025
ahmet bb dedi: Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma? Genişletmek için tıkla... Hayır vergiler iade edilmez.
sametege1905 Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 408 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #3 ahmet bb dedi: Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma? Genişletmek için tıkla... Edilir.
ahmet bb dedi: Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma? Genişletmek için tıkla... Edilir.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #4 ahmet bb dedi: Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ediliyor ben denediğim için biliyorum.
ahmet bb dedi: Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ediliyor ben denediğim için biliyorum.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.297 Çözümler 53 23 Temmuz 2025 #5 ahmet bb dedi: Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma? Genişletmek için tıkla... Evet vergi dahil iade yapılacaktır.
ahmet bb dedi: Merhaba. Temu'dan ayakkabı aldım. İade edeceğim. Vergide iade edilir mi hesabıma? Genişletmek için tıkla... Evet vergi dahil iade yapılacaktır.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.748 Makaleler 11 Çözümler 23 23 Temmuz 2025 #6 Mantar09 dedi: Hayır vergiler iade edilmez. Genişletmek için tıkla... Ediliyor edilmez olur mu? Zaten vergi neredeyse tutarın yarısı oluyor.
Mantar09 dedi: Hayır vergiler iade edilmez. Genişletmek için tıkla... Ediliyor edilmez olur mu? Zaten vergi neredeyse tutarın yarısı oluyor.