Temu ilk sipariş kampanyası nasıl kullanılır?

Cryptonix

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler dilerim. 4 yıllık Mouse'um bozulduğu için yeni mouse arayışına girdim ve Temu üzerinden bu fareyi buldum. Yorumlarda olsun Instagram gibi platformlarda olsun Temu'da ilk siparişe özel gerçekten çok büyük indirim olmuş. Yeni hesap açanlara özel olduğunu biliyorum ama nasıl yapıldığını ve kaç TL'ye denk geleceğini bilmiyorum. Nasıl yapacağım?

Bak deneyen kişi olarak cevap veriyorum yalan dolan Temu'daki bütün reklamlar bende çok denedim ilk başta işte arkadaşlarını davet et diyor linkler falan atıyosun ve başka şeyler çok uğraştırıyor ve sonunda indirimleri falan vermiyor bedava ürün vs vermiyor kandırmaca yani.

AJ159p MC modeli vergilerle 580 TL te geliyor.

Yorumlarda falan alan çok gördüm. 0 TL'ye bir şeyler alamayacağımı biliyorum ama yorumlarda 600-700 TL olduğunu söyleyenler vardı.

Ajazz A159Pro modelinin beyaz versiyonu toplamda ne kadara gelir?

1 Nisandan itibaren çoğu yurt dışı alışveriş sitesinden alışveriş yasaklanıyor diye bir karar çıkmıştı sanırım. Hala alışveriş yapılabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…