Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #1 Üsteki bildiride uçağın hala kalkmadığı söyleniyor. Aşağıdakinde ise uçak hareket halinde olduğu gözüküyor siparişi 19 Kasım'da verdim. Kaç güne elime ulaşır tahmini? İstanbul'da oturuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2024
Üsteki bildiride uçağın hala kalkmadığı söyleniyor. Aşağıdakinde ise uçak hareket halinde olduğu gözüküyor siparişi 19 Kasım'da verdim. Kaç güne elime ulaşır tahmini? İstanbul'da oturuyorum.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.481 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #2 Aralık başı gibi gelir. Gümrükte çok bekletiyorlar.
Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #3 furkwNN dedi: Aralık başı gibi gelir. Gümrükte çok bekletiyorlar. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi gümrükte sadece 1 gün kaldı gibi yorumlar yapmış ürün zaten daha gümrüğe bile varmadı.
furkwNN dedi: Aralık başı gibi gelir. Gümrükte çok bekletiyorlar. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi gümrükte sadece 1 gün kaldı gibi yorumlar yapmış ürün zaten daha gümrüğe bile varmadı.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.481 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #4 Ulas kuruca dedi: Çoğu kişi gümrükte sadece 1 gün kaldı gibi yorumlar yapmış ürün zaten daha gümrüğe bile varmadı. Genişletmek için tıkla... Benim yazın 1 haftaya yakın kaldı.
Ulas kuruca dedi: Çoğu kişi gümrükte sadece 1 gün kaldı gibi yorumlar yapmış ürün zaten daha gümrüğe bile varmadı. Genişletmek için tıkla... Benim yazın 1 haftaya yakın kaldı.