Temu minimum sipariş tutarı nedir?

Kaanskvk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar F75 almak istiyorum ancak kupon ve kredi olan hesabımda minimum sipariş tutarı 670 TL F75 ise 575 TL. Sepete ürün ekleyip ödeme ekranında çıkarırsam sorun olur mu? 670 TL altı siparişler gönderilmeyecektir diyor ama onaylamama izin veriyor. Veya başka bir yöntemi var mı?

Bunu tek başına almanızı önermem alabiliyorsanız yanında bir de tuş takımı alın klavye şahesere dönüyor

Gönderiyor hocam 2 adet ayrı hesaplardan aldım min tutarı aşağıya bırakırım

Hocam bende de diğer hesapta minimum sipariş 480 TL ama bunda 670 sıkıntı olur mu emin olamadım.

Hangi tuş takımını diyorsunuz.

Şimdi gördüm indirim kodu uygulamışsınız bu durumda ürün 460 TL olmuş min ücretin altına düşmüş

Şimdi gördüm indirim kodu uygulamışsınız bu durumda ürün 460 TL olmuş min ücretin altına düşmüş
Önemli olan satış fiyatı değil mi ? Ara toplam önemli olsa tek sepette 2 klavye alabilirim zaten.

Yine de kuponu kaldırıp denerseniz anlamış oluruz
Valla çok garip bu temu müşteri hizmetleri aşağıdaki sepete sıkıntı olmaz dedi ama temunun kendisi izin vermiyor ödeme ekranında yaptım.

Yine de kuponu kaldırıp denerseniz anlamış oluruz
Ve garip şekilde %20 kuponu kullanmak zararıma oluyor çünkü %20 indirimli halinin 670 olması isteniyor ama vergi indirimsiz fiyattan hesaplanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…