Temu ne kadar vergi alıyor?

Kayra Han

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selam. Temu'dan klavye mouse ve fare pedi alacağım fakat fare pedini de aynı anda almaya çalışınca izin vermiyor, sınırı aştın diyor, onu klavye ve mousedan 5 gün sonra almayı planlıyorum, bir fark olur mu? Ayrıca klavye ve mouse sepette 1047 TL görünüyor, ekstra Temu'ya vergi veya gümrükte vergi vermem gerekir mi?

Dostlar selam. Temu'dan klavye mouse ve fare pedi alacağım fakat fare pedini de aynı anda almaya çalışınca izin vermiyor, sınırı aştın diyor, onu klavye ve fareden 5 gün sonra almayı planlıyorum, bir fark olur mu? Ayrıca klavye ve mouse sepette 1047 TL görünüyor, ekstra Temu'ya vergi veya gümrükte vergi vermem gerekir mi?

O sınırı aşmadığın sürece ekstra vergi vermezsin.

Dostlar selam. Temu'dan klavye mouse ve fare pedi alacağım fakat fare pedini de aynı anda almaya çalışınca izin vermiyor, sınırı aştın diyor, onu klavye ve fareden 5 gün sonra almayı planlıyorum, bir fark olur mu? Ayrıca klavye ve mouse sepette 1047 TL görünüyor, ekstra Temu'ya vergi veya gümrükte vergi vermem gerekir mi?

Fiyata %60 kadar vergi eklenmekte. Temu'dan aldığın hiçbir ürün gümrükte ekstra vergi çıkarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı