Temu para iadesi gelmedi

Serhat06

Hectopat
Daha fazla  
2 Mart 2025 tarihinde Temu üzerinden 1.188, 71 TL sipariş verdim aynı gün içinde siparişimi iptal ettim. (Hatta aynı saat içinde) ama para iadesi hala yatmadı. Bugün 13. gün bankam Enpara başka bu bankada sorun yaşayan var mı? Ya da sorunu yaşayıp sorunu çözülen?

Benim de Enpara idi. Aula F75 almıştım. 2 hafta 2 gün içinde geldi iadem, senin de çok uzun sürmeyecektir daha. Destek ile iletişime geçebilirsin Temu'da.

Temu'nun kendi sitesinde 5-14 gün en fazla 30 gün sürebilir diyor.

Ayrıca ürün ulaştıktan sonra inceleyip iade yapıyorlarmış.

İnternette arattığım gibi bir sürü şikayet gördüm ama.

Temu'nun kendi sitesinde 5-14 gün en fazla 30 gün sürebilir diyor.

Ayrıca ürün ulaştıktan sonra inceleyip iade yapıyorlarmış.

İnternette arattığım gibi bir sürü şikayet gördüm ama.
bro siparişi iade değil iptal ettim.Ürün çıkmadı bile oradan sipariş verip 1 saat içinde vazgeçtim iptal ettim. Yinede sağol

Benim de Enpara idi. Aula F75 almıştım. 2 hafta 2 gün içinde geldi iadem, senin de çok uzun sürmeyecektir daha. Destek ile iletişime geçebilirsin Temu'da.
Brom ziraat ve papara ile 1-3 günde geliyordu ama enpara uzun sürdü asıl korkum şikayetler zaten
sana geldiyse banada gelir bugün hesap kesim tarihi son ödeme tarihinde ödeyin diyorlar inşallah o zamana kalmaz.

Kalmayacaktır, desteğe yaz dediğim gibi. Temu için Siparişlerim bölümünden desteğe yazarsan yeterli. Enpara müşteri hizmetleri numarası: 0850 222 3663
En kısa zamanda iaden geçilir.

Harcama itirazı açtırdım BROM oda sonuçlanmadı daha.

Hocam paranızı alabildiniz mi bende iptal ettim siparişi ama kaç gündür ses seda yok parayı iade ettik diyorlar bankaya yazıyorum kurum tarafından öyle bir işlem başlatılamadı diyor.

Hocam paranızı alabildiniz mi bende iptal ettim siparişi ama kaç gündür ses seda yok parayı iade ettik diyorlar bankaya yazıyorum kurum tarafından öyle bir işlem başlatılamadı diyor.

Hocam daha almadım büyük ihtimalle aylar sürecek ama alacağım geç işliyor gibi süreç.

enparamı sizinde?

Hocam daha almadım büyük ihtimalle aylar sürecek ama alacağım geç işliyor gibi süreç.

Enparamı sizin de?

Ben Papara ile yapmıştım hocam ama çok fark etmiyor sanırım herkesi bekletiyorlar bizim gibi yüzlerce insan var. Fakat hocam başka bir forumda bir arkadaş BDDK'ya şikayet edince parası gelmiş deneyebilirsiniz bende zamanında vermezlerse şikayet edeceğim.

hocam benim papara ile 4 kuruş iadem hemen geldi fiyat farkıydı ama sonuçta iade.Bddk ya şikayet ettim ama tel no mu yanlış girmişim bu yüzden ret edildi.tekrarbaşvuru yaptım benzer başvuru diye red etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…