Temu para iadesi gelmedi

hocam benim papara ile 4 kuruş iadem hemen geldi fiyat farkıydı ama sonuçta iade.Bddk ya şikayet ettim ama tel no mu yanlış girmişim bu yüzden ret edildi.tekrarbaşvuru yaptım benzer başvuru diye red etti.
Hocam biraz daha araştırınca sanırım bizim sıkıntımızın sorunu temu değilde paparaymış gibime gelmeye başladı . Temunun size verdiği iade kanıtındaki kodu paparaya atıp birazcık darlayıp konuşmanızı öneririm benimde yarından sonra 1 günüm kaluyor gelmezse iletişime geçip size tekrardan yazarım

hocam sen beni yanlış anladın papara ile iadem hemen geldi şuan enpara ile gelmiyor iade.o kodu söyledim gene bir işe yaramadı.

Hocam sen beni yanlış anladın Papara ile iadem hemen geldi şu an Enpara ile gelmiyor iade. O kodu söyledim gene bir işe yaramadı.

Anladım hocam vallahi bu firmalar bu konularda kendilerinden illallah ettiriyorlar bir taraf iade ettik diyor dümenden bir kağıt atıyor diğer tarafa yazıyorsun iade yok diyorlar iki taraftan birden mağdur oluyorsun umarım en yakın zamanda çözülür hocam sizinkiside bence biraz daha sıkıştırmaya devam edin.

valla hocam dünde aliexpressten ziraat kartımla sipariş verdim vazgeçtim iptal ettim hemen ama şikayet varda onla ilgilide şikayetler var çok saçma işler yurtdışı alışverişi bitmiş.

Vallahi hocam dün de aliexpressten ziraat kartımla sipariş verdim vazgeçtim iptal ettim hemen ama şikayet var da onunla ilgilide şikayetler var çok saçma işler yurt dışı alışverişi bitmiş.

Hocam Temu'nun uluslarası para iade işlerine bakan dlocale yazmam üzerine bugün iadem hesabıma düştü eğer bir gelişme yoksa kendilerine bir form atmanızı öneririm.

Hocam Temu'nun uluslarası para iade işlerine bakan dlocale yazmam üzerine bugün iadem hesabıma düştü eğer bir gelişme yoksa kendilerine bir form atmanızı öneririm.
hocam ziraat bankasına aliexpress iadem geldi ama temu enpara iadesi hala yok hocam site linki varmı birde hangi bilgileri verdiniz mesela kart numarasınımı verdiniz?

Hocam Ziraat Bankası'na AliExpress iadem geldi ama Temu Enpara iadesi hala yok hocam site linki var mı bir de hangi bilgileri verdiniz mesela kart numarasınımı verdiniz?

Bu formu doldurun hocam verilen bilgiler yazıyor ben sadece kartın son 4 hanesini verdim artı olarak Temu'nun verdiği iade mektubu ile dekontu atmam istendi attıktan sonra Papara hesabıma düştü şu an POS bankasının onaylamasını bekliyorum (normal mi geldi bundan dolayı mı bilmiyorum hocam param yattıktan sonra yetkilil servise ilettik diye mail geldi ama denemekten zarar gelmez tabii)

Were you able to verify its status? *
buna yes mi no mu dedin hocam ben no dedim oradanda other seçip temu yazdım.Çok sağol.

Para iadenizi aldınız mı? Ben de 15 Nisandan beri iade bekliyorum. Dlocale falan fayda etmedi.

Hocam iademi aldım 2 ay 5 gün falan geçmişti.Ödeme kaynaklı sorun varmıştı.Ama ben harcama itirazı açmıştım olumlu sonuçlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…