Ruqease Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Temu'dan bu ürünleri almayı planlıyorum bu fiyata vergisi dahil mi? Gümrükte sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum, ilk defa alışveriş yapacağım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2025
Temu'dan bu ürünleri almayı planlıyorum bu fiyata vergisi dahil mi? Gümrükte sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum, ilk defa alışveriş yapacağım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Maxeneo Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 161 Yer Ankara, Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamuda çalışan 30 Haziran 2025 #2 Hayır kalmaz.
3mr3 Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 150 Makaleler 1 30 Haziran 2025 #3 Sınırı aşarsan temu kabul etmiyor zaten, ödeme oluyorsa sorun olacağını sanmıyorum yani gümrükten geçer gelir size.
Sınırı aşarsan temu kabul etmiyor zaten, ödeme oluyorsa sorun olacağını sanmıyorum yani gümrükten geçer gelir size.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.378 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 30 Haziran 2025 #4 30 euro'yu geçiyor sepet, kupon falan yoksa kalır gümrükte. Gerçi Temu izin vermez zaten siparişe.
Ruqease Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #5 The Fallen Angel dedi: 30 Euro'yu geçiyor sepet, kupon falan yoksa kalır gümrükte. Gerçi Temu izin vermez zaten siparişe. Genişletmek için tıkla... Yani ayrı ayrı mı alayım ürünleri yoksa iptal mi etmem gerek.
The Fallen Angel dedi: 30 Euro'yu geçiyor sepet, kupon falan yoksa kalır gümrükte. Gerçi Temu izin vermez zaten siparişe. Genişletmek için tıkla... Yani ayrı ayrı mı alayım ürünleri yoksa iptal mi etmem gerek.