Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 434 Çözümler 2 11 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar aşağıda gözüken güncelleme gümrüğe girdiği mi yoksa geçtiği mi anlamına geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #2 Gümrükte evet.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.438 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 11 Kasım 2024 #3 Kerem szer dedi: Arkadaşlar aşağıda gözüken güncelleme gümrüğe girdiği mi yoksa geçtiği mi anlamına geliyor? Eki Görüntüle 2349318 Genişletmek için tıkla... Daha yola cikmamis.
Kerem szer dedi: Arkadaşlar aşağıda gözüken güncelleme gümrüğe girdiği mi yoksa geçtiği mi anlamına geliyor? Eki Görüntüle 2349318 Genişletmek için tıkla... Daha yola cikmamis.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.201 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 Kerem szer dedi: Arkadaşlar aşağıda gözüken güncelleme gümrüğe girdiği mi yoksa geçtiği mi anlamına geliyor? Eki Görüntüle 2349318 Genişletmek için tıkla... Gümrükte.
Kerem szer dedi: Arkadaşlar aşağıda gözüken güncelleme gümrüğe girdiği mi yoksa geçtiği mi anlamına geliyor? Eki Görüntüle 2349318 Genişletmek için tıkla... Gümrükte.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.571 Çözümler 19 11 Kasım 2024 #5 Kerem szer dedi: Arkadaşlar aşağıda gözüken güncelleme gümrüğe girdiği mi yoksa geçtiği mi anlamına geliyor? Eki Görüntüle 2349318 Genişletmek için tıkla... Bugün veya yarın gümrükten çıkar yüksek ihtimal. Şehrine göre 2-3 günde eline ulaşır.
Kerem szer dedi: Arkadaşlar aşağıda gözüken güncelleme gümrüğe girdiği mi yoksa geçtiği mi anlamına geliyor? Eki Görüntüle 2349318 Genişletmek için tıkla... Bugün veya yarın gümrükten çıkar yüksek ihtimal. Şehrine göre 2-3 günde eline ulaşır.
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 434 Çözümler 2 11 Kasım 2024 #6 Tearz dedi: Bugün veya yarın gümrükten çıkar yüksek ihtimal. Şehrine göre 2-3 günde eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Yerayay dedi: Gümrükte. Genişletmek için tıkla... yigit.ked dedi: Daha yola cikmamis. Genişletmek için tıkla... indirimcanavari dedi: Gümrükte evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Tearz dedi: Bugün veya yarın gümrükten çıkar yüksek ihtimal. Şehrine göre 2-3 günde eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Yerayay dedi: Gümrükte. Genişletmek için tıkla... yigit.ked dedi: Daha yola cikmamis. Genişletmek için tıkla... indirimcanavari dedi: Gümrükte evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #7 Tearz dedi: Bugün veya yarın gümrükten çıkar yüksek ihtimal. Şehrine göre 2-3 günde eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Benim ilk klavye mouse bir günde geçti. İkinci aldıklarım 5 gündür bu aşamada, napıyorlar cs mi atıyorlar anlamadım.
Tearz dedi: Bugün veya yarın gümrükten çıkar yüksek ihtimal. Şehrine göre 2-3 günde eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Benim ilk klavye mouse bir günde geçti. İkinci aldıklarım 5 gündür bu aşamada, napıyorlar cs mi atıyorlar anlamadım.
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 434 Çözümler 2 11 Kasım 2024 #8 indirimcanavari dedi: Benim ilk klavye mouse bir günde geçti. İkinci aldıklarım 5 gündür bu aşamada, napıyorlar CS mi atıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende ilk kez sipariş verdim Temu'dan. Umarım sıkıntı çıkarmazlar.
indirimcanavari dedi: Benim ilk klavye mouse bir günde geçti. İkinci aldıklarım 5 gündür bu aşamada, napıyorlar CS mi atıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende ilk kez sipariş verdim Temu'dan. Umarım sıkıntı çıkarmazlar.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.571 Çözümler 19 11 Kasım 2024 #9 indirimcanavari dedi: Benim ilk klavye mouse bir günde geçti. İkinci aldıklarım 5 gündür bu aşamada, napıyorlar cs mi atıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda 1-2 günde bitiyor. Yoğunluktan dolayı süreç uzamış olabilir.
indirimcanavari dedi: Benim ilk klavye mouse bir günde geçti. İkinci aldıklarım 5 gündür bu aşamada, napıyorlar cs mi atıyorlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda 1-2 günde bitiyor. Yoğunluktan dolayı süreç uzamış olabilir.