Fernandotores Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 119 12 Ocak 2025 #1 Temu'dan mini matkap almayı düşünüyorum, daha önce alan var mı? https://share.temu.com/gzIwrElqIoA
rukiii Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ocak 2025 #2 böyle eşyaların video görüntüleri olmadan almamalısın boyutlarına dikkatlice bak ve yorumlarına bakmayı da ihmal etme
böyle eşyaların video görüntüleri olmadan almamalısın boyutlarına dikkatlice bak ve yorumlarına bakmayı da ihmal etme
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 12 Ocak 2025 #3 Matkap yazmışlar ama herhangi bir şeyi delecek kadar güçlü değildir herhalde? Şarjlı tornavida olmasın?
Matkap yazmışlar ama herhangi bir şeyi delecek kadar güçlü değildir herhalde? Şarjlı tornavida olmasın?
Fernandotores Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 119 12 Ocak 2025 #4 rukiii dedi: Böyle eşyaların video görüntüleri olmadan almamalısın boyutlarına dikkatlice bak ve yorumlarına bakmayı da ihmal etme. Genişletmek için tıkla... Yani bir Türk almış, çıkartma yollamıyorlar sanırım. Bu tarz birkaç tane daha gördüm sanırım hepsi aynı güçte. Lee Yubin dedi: Matkap yazmışlar ama herhangi bir şeyi delecek kadar güçlü değildir herhalde? Şarjlı tornavida olmasın? Genişletmek için tıkla... Evet ufak şeyler için sanırım.
rukiii dedi: Böyle eşyaların video görüntüleri olmadan almamalısın boyutlarına dikkatlice bak ve yorumlarına bakmayı da ihmal etme. Genişletmek için tıkla... Yani bir Türk almış, çıkartma yollamıyorlar sanırım. Bu tarz birkaç tane daha gördüm sanırım hepsi aynı güçte. Lee Yubin dedi: Matkap yazmışlar ama herhangi bir şeyi delecek kadar güçlü değildir herhalde? Şarjlı tornavida olmasın? Genişletmek için tıkla... Evet ufak şeyler için sanırım.
rukiii Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ocak 2025 #5 Fernandotores dedi: Yani bir Türk almış, çıkartma yollamıyorlar sanırım. Bu tarz birkaç tane daha gördüm sanırım hepsi aynı güçte. Evet ufak şeyler için sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben Temu'dan bayağı alışveriş yaptım birçoğu da görünen de küçük geldi garantisi ve boyutu için Türkiye'den almanı tavsiye ederim
Fernandotores dedi: Yani bir Türk almış, çıkartma yollamıyorlar sanırım. Bu tarz birkaç tane daha gördüm sanırım hepsi aynı güçte. Evet ufak şeyler için sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben Temu'dan bayağı alışveriş yaptım birçoğu da görünen de küçük geldi garantisi ve boyutu için Türkiye'den almanı tavsiye ederim
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 12 Ocak 2025 #6 Fernandotores dedi: Evet ufak şeyler için sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben de inceledim yorumları. İçinde gelenler normal matkap ucu gibi ama bunun gücü duvar delmez herhalde. Belki ince pleksi falan.
Fernandotores dedi: Evet ufak şeyler için sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben de inceledim yorumları. İçinde gelenler normal matkap ucu gibi ama bunun gücü duvar delmez herhalde. Belki ince pleksi falan.
ErenYılmaz55 Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H , GPU NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU ,16 GB 3200 MT/s Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #7 Arkadaşım buna benzer bir şey almıştı. Matkap stickeri yolladılar.
clareon Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 580 Makaleler 3 Çözümler 1 12 Ocak 2025 #8 Bu fiyata delmesine bile gerek yok ufak tefek elektronik eşyanın vidalarını söküp takıyorsa bile tamamdır bence.
Bu fiyata delmesine bile gerek yok ufak tefek elektronik eşyanın vidalarını söküp takıyorsa bile tamamdır bence.