Temu üstünden mouse öneri

NyveX

Picopat
Merhaba, Temu yeni üylere %30 indirim veriyor bende o indirimden yararlanacağım. Bana alınabilecek en iyi mouse önerir misiniz? Genelde FPS oynuyorum.

Ben biraz baktım aj 159 Pro'yu kimse önermiyor çok fazla kroniği var bana F/P mouse lazım öneriniz var mı?

AJ179 Pro kullanıyorum uzun süredir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşımda da 159 Pro var o da sıkıntı yaşamadı. Çok ucuza gelirse alınabilir.

%30 indirimle alacağım 500-600'e denk gelecek ama emin değilim çok fazla takılma makro tuşları basınca takılı kalma vb. hatalarla karşılaştım.

%30 indirimle alacağım 500-600'e denk gelecek ama emin değilim çok fazla takılma makro tuşları basınca takılı kalma vb. hatalarla karşılaştım.
Wraithesportsun mauslarına bak pişman olmazsın attığımda tam f/p

Wraithesportsun farelarına bak pişman olmazsın attığımda tam F/P

Hocam benim amacım 500-600'e getirmek bütçem acayip kısıtlı normalde VXE R1 almak istiyordum 1700 TL benim amacım Temu'daki %30 indirimle 500-600 gibi bir fiyata ortalama kalitedeki bir mouse almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…