Temu üzerinde bir kimlik veya hesaptan kaç sipariş verilebilir?

GAMOLA

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Temu'dan aynı hesaptan aynı kimlikten 3 ayrı sipariş aynı günde verilirse gelir mi? Hiçbiri sınırı aşmıyor ama internette aylık ürün sınırı tarzı bir şey göremedim.

Yurt dışından ayda Max 3 kargo getirebiliyorsunuz diye biliyorum, alacağınız ürünler tek kargoda olursa ve 30 euroyu aşmaz ise 2 hakkınız kalmış olur ayrı ayrı kutularda gelirse ve 30 euroyu aşmazsa hiçbiri sorun olmaz lakin aylık hakkınız bitmiş olur bildiğim bunlar.

Arkadaşlar Temu'dan aynı hesaptan aynı kimlikten 3 ayrı sipariş aynı günde verilirse gelir mi? Hiçbiri sınırı aşmıyor ama internette aylık ürün sınırı tarzı bir şey göremedim.

Ek kararla beraber aylık 5 ürün siparişi bireysel olarak sipariş verilebilir. Ayrıca ticari firmalar için numune sınırıda 5 adettir. Mahiyet belirterek 30 Euro'dan 1500 Euro'ya kadar olan ürünleride sipariş verebilirsiniz fakat gümrük depo ücreti ve vekalet ücreti aşırı tuzlu olduğundan birçok firma bu gönderileri engellemiş durumda. İnsanlar sipariş verip bu ücretleri ödemediğinden AliExpress ve Temu gibi sitelerden 1050 TL üzeri sipariş verilememekte. Gümrük işlemleri yapılırken görevli paket içindeki her ürünü ayrı ürün adeti olarak kabul ederse 1 kargo paketinde 3 adet ürün varsa 3 adet aylık hakkınızdan gider. Eğer ki kargoyu bir bütün olarak kabul ederse tek hakkınızı kullanmış olursunuz. Gümrükteki görevlinin babasının keyfine bakıyor olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…