Bu arada ürünün çakma olduğunu veya olmadığını belirtmiyorum, ürün daha elime ulaşmadığı için herhangi bir bilgim yok. Ürün elime ulaşınca detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Öbür kullanıcılarının anlattıklarına dayanarak konuştum.
Hocam çakma falan değil dün arkadaşıma ulaştı testlerini yaptık baya baya orijinal hatta diğer forumlarda içini açıp test edenler vs. falan da var sahte olmasının imkanı yok kim neye istinaden sahte diyor anlamış değilim.
Aula sitesinden yazdığım destek mesajına Epomaker döndü. Biz sadece Aula'nın bir satıcısıyız ve mağazaları hakkında bilgi sahibi değiliz dedi. Yani orijinal mi sahte mi bilgi sahibi değiller çünkü sadece satıcılar kendileri. Ben Aula'nın kendisine ulaşmak istemiştim ama bana dönüşü neden Epomaker yaptı onu çözemedim. Neyse büyük ihtimalle sahte değil zaten.
Hocam çakma falan değil dün arkadaşıma ulaştı testlerini yaptık baya baya orijinal hatta diğer forumlarda içini açıp test edenler vs. falan da var sahte olmasının imkanı yok kim neye istinaden sahte diyor anlamış değilim.