Temu üzerindeki Kodak SSD alınır mı?

Hocam ekran alıntısını atma ihtimaliniz var mı o SSD olduğuna inanmam lazım elimizde patlamasın çünkü çoğu kişi alma diyor.

Şu şekilde SSD. Ben dandik bir SSD kutusu ile taktığım için hız değerlerini tam vermiyor. 250 civarı alıyorum okuma yazma.

Crystal testini de koyuyorum 1 saniye.

Alınır mı ? ben de almayı planlıyorum.

Hocam memnun musunuz peki çünkü biraz göz gezdirdim çoğu kişi alınmaz diyor.

Elime geçeli 3 hafta falan oldu. Windows falan kurmak için almazdım açıkçası ben. Fakat oyun falan indireceksen alınır kesinlikle. Kodak markası fotoğrafta gayet ünlü ve adı bilinen bir marka.

Geçen hafta bu SSD nin tartışıldığı bir konu okumuştum.
Alanların şikayeti yoktu.
Hatta ben de almaya karar verdim ve sipariş edeceğim gün 1TB olan bittiği için alamadım.

Almayı düşünüyordum ama hiç ihtiyacım olmadığı için vazgeçtim.. Zaten 5 tane harici diskim var.

Kişisel fikrim yok ama başkalarının söylemesi : Alınabilir ve alanlar sorun yaşamamış.

Öyle bir sahtekarlığı yok bu SSD'nin. Ben şu an kullanıyorum ve 450 GB'si dolu oyunlar açılıyor falan.

// Alma diyenler neye dayanarak alma diyor acaba?

Güzel kardeşim zaten adam almak için 670min sepete ürün eklemeli. Ve o fiyata Türkiye'den daha iyi SSD alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…