Temu üzerinden alınabilecek klavye önerisi

Sybicort

Megapat
Daha fazla  
Temu üzerinden alınabilecek kablosuz mekanik klavye var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Kablosuz olmayıp mekanik olan klavye de olabilir ama önceliğim kablosuz olması. Aşağıda bulduğum birkaç model var ama daha iyisi veya tavsiye edebileceğiniz varsa atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanlık temudan ürün almamanız önerimdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışı alışverişi bitti diye bir sürü konu açıldı hala Temu'dan ürün alma konuları açılıyor. Amazon hariç yurt dışı ürün alma devri kapandı.

Yurt dışı alışverişi bitti diye bir sürü konu açıldı hala Temu'dan ürün alma konuları açılıyor. Amazon hariç yurt dışı ürün alma devri kapandı.

Aslında tam olarak bitti sayılmaz. Benim yeni yasadan haberim yoktu ve 1 Nisan tarihinde mouse siparişi verdim. Yasayı öğrendiğimde aklıma takıldı ve Temu müşteri hizmetlerine sordum. Bana yasanın henüz yürürlüğe girmediğini rahatça alışveriş yapabileceğimi ve sorun olmayacağını söylediler. Ayrıca Temu hâlâ sipariş vermeye izin veriyor. Aksi bir durum olsaydı izin vermezdi diye düşünüyorum. Şu an paket Türkiye'de yarın gümrükleme süreci başlar diye düşünüyorum. Yani yasa yürürlüğe girmeden önce ki son siparişler bunlar. Yine de alıp almamayı siz bilirsiniz.

Bende aynı şekilde müşteri hizmetleriyle konuştum bana türkiye için birini atayacaklarını söyledi 31 mart akşamı son siparişimi verdim büyük ihtimalle yasa kabul olmadığı için sipariş verdiğim tarihte ürünlerim gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…