Bu yeni vergilendirme sistemi ile siparişin sorunsuz şekilde elime ulaşması için, tam olarak kaç TL alışveriş yaparsam uygun ve sorunsuz oluyor?
1200 TL falan sorun olmuyor Ayda yalnızca 5 sipariş verebilirsiniz. vergiler ürüne göre değişiyor.Bu yeni vergilendirme sistemi ile siparişin sorunsuz şekilde elime ulaşması için, tam olarak kaç TL alışveriş yaparsam uygun ve sorunsuz oluyor?
Bu yeni vergilendirme sistemi ile siparişin sorunsuz şekilde elime ulaşması için, tam olarak kaç TL alışveriş yaparsam uygun ve sorunsuz oluyor?
Yok geçebiliyor ama çokta aşmayın. ( Kargolarımı 1077 Tl ye aldım.)Yani toplamda vergide olsa 1070 TL olması lazım dimi 1070 TL geçmeyecek anladığım kadarıyla![]()
Peki yanlışlıkla geçtim diyelim sistem otomatik uyarı verip, parayı iade ediyor muYok geçebiliyor ama çokta aşmayın. ( Kargolarımı 1077 Tl ye aldım.)
Tam tersine sınırı aştığınızda satın al butonuna bastırmıyor.Peki yanlışlıkla geçtim diyelim sistem otomatik uyarı verip, parayı iade ediyor mu![]()
Bu iyiymiş çok teşekkür ediyorum bilgilendirme içinTam tersine sınırı aştığınızda satın al butonuna bastırmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.