Temu vergisi nasıl ödenir?

emrweinc

Picopat
Daha fazla  
Temu'dan bir mouse alacağım. İndirimler ile 500 TL'ye geliyor. Ben bu fareyi aldıktan sonra ileriki zamanlarda T.C. numarama herhangi bir şekilde vergi ücreti yansır mı? Ayrıca Temu'nun iade işlemleri güvenli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan bir mouse alacağım. İndirimler ile 500 TL'ye geliyor. Ben bu fareyi aldıktan sonra ileriki zamanlarda T.C. Numarama herhangi bir şekilde vergi ücreti yansır mı? Ayrıca Temu'nun iade işlemleri güvenli mi?

İade işlemleri güvenli. Uygulamada satın alma yerinde vergiyi ödüyorsun zaten. Kapıda falan vergi çıkmaz.

Siprişi tamladığın yerde vergisi yazıyor.
Daha önce 1000 TL'lik alışveriş yaptım 900 TL'sini iade ettim 100TL'lik ürün iade talebi oluşturduğumda ürünü geri talep ediyordu.
900TL'lik kısım hem bende kaldı hem paramı verdi.

Temu'dan bir mouse alacağım. İndirimler ile 500 TL'ye geliyor. Ben bu fareyi aldıktan sonra ileriki zamanlarda T.C. numarama herhangi bir şekilde vergi ücreti yansır mı? Ayrıca Temu'nun iade işlemleri güvenli mi?
Vergi dahil vs her şeyi ödüyorsun zaten ödeme ekranında ekstra bi ödeme yapmıyorsun

Alırken vergiyi ödüyorsunuz zaten. Gösteriyor size ne kadar ödeyeceğinizi

Vergiyle beraber ödüyorsun zaten birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…