Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Zaten Pro modeli hiç indirime girmedi diye biliyorum, sadece p ve düz model alınabiliyor hocam. Dediğiniz gibi 1000Hz üstü de çok gerekli değil.

Arkadaşlar ben Ajazz AJ159 Dual mode modelini almıştım ama 27 Mart'tan beri böyle sipariş durumu güncellenmiyor ne yapmam gerek? Desteğe sordum onlar da pek bir şey yapmıyor.

25-26-27 Martta aldığım 3 ürün de an itibari ile gümrükte, bu haftaiçi gelir diye düşünüyorum. Sizleri görseller ile bilgilendiririm.

Eki Görüntüle 2459115

Arkadaşlar ben Ajazz AJ159 Dual mode modelini almıştım ama 27 Mart'tan beri böyle sipariş durumu güncellenmiyor ne yapmam gerek? Desteğe sordum onlar da pek bir şey yapmıyor.
Beklemekten başka yapabileceğin birşey yok posta posta yolluyorlar. 25 martta sipariş vermiştim, dün gümrüğe geldi sizinkide ya bugün ya yarın uçağa bindirilir aksi birşey yaşanırsa zaten iadenizi sağlarlar.

Bu nedir acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_2806.jpeg
    186,5 KB · Görüntüleme: 37

Hayırlı uğurlu olsun herkese...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bizim fareler ne olucak şimdi gümrüğemi takılcak anlamadım ben bu olayı

Son düzenleme:
Bende tam şuan satın alacaktın noldu yine bana mı denk geldi.

Amaç güvenli alışveriş mişmişmışmış. Daha PTT sitesinden adamakıllı alışveriş yapılmıyor Bir sürü sahte satıcı dolu. Temu daha güvenli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…