Ben de bundan aldım. Pro stoklara geç gelecek ve indirimi de yakalayamayacağımız için. Bunda tek endişem PAW3310 kullanması ve sensörü umarım farede donma yaşamam. Onun dışında mouse diğer özellikleri gayet yeterli 1000Hz üzeri kullanılmaz bence.
Arkadaşlar ben Ajazz AJ159 Dual mode modelini almıştım ama 27 Mart'tan beri böyle sipariş durumu güncellenmiyor ne yapmam gerek? Desteğe sordum onlar da pek bir şey yapmıyor.
Arkadaşlar ben Ajazz AJ159 Dual mode modelini almıştım ama 27 Mart'tan beri böyle sipariş durumu güncellenmiyor ne yapmam gerek? Desteğe sordum onlar da pek bir şey yapmıyor.
Beklemekten başka yapabileceğin birşey yok posta posta yolluyorlar. 25 martta sipariş vermiştim, dün gümrüğe geldi sizinkide ya bugün ya yarın uçağa bindirilir aksi birşey yaşanırsa zaten iadenizi sağlarlar.
Yurt dışı alışveriş yasağı mı geldi? AliExpress, Temu, Shein ve Alibaba gibi siteler Türkiye’ye satış yapamayabilir. Yeni düzenlemeyle temsilcilik şartı zorunlu hale geldi. İşte yurt dışından alışveriş yapmanın detayları..
www.yatirimx.com.tr
Hayırlı uğurlu olsun herkese...
Bizim fareler ne olucak şimdi gümrüğemi takılcak anlamadım ben bu olayı
Yurt dışı alışveriş yasağı mı geldi? AliExpress, Temu, Shein ve Alibaba gibi siteler Türkiye’ye satış yapamayabilir. Yeni düzenlemeyle temsilcilik şartı zorunlu hale geldi. İşte yurt dışından alışveriş yapmanın detayları..
www.yatirimx.com.tr
Bizim fareler ne olucak şimdi gümrüğemi takılcak anlamadım ben bu olayı
www.yatirimx.com.tr
Bizim fareler ne olacak şimdi gümrüğemi takılacak anlamadım ben bu olayı