Ajazz AJ159 Dual mode: Yaklaşık 56 gram ağırlığında, hafif bir oyun faresi. Ergonomik tasarımı ve mat yüzeyiyle rahat bir kullanım sunuyor.(2.4GHz kablosuz ve USB-C kablolu).
SteelSeries Rival 3: 77 gram ağırlığında (kablo hariç), AJ159'a göre biraz daha ağır. Sadece kablolu bir fare ve minimalist, ergonomik bir tasarıma sahip. Dayanıklı plastik yapısıyla RGB aydınlatma (tekerlek ve logo) sunuyor.
2. Sensör ve Performans
Ajazz AJ159 Dual mode: PixArt PAW3395 sensörüyle donatılmış. 26.000 DPI'a kadar hassasiyet, 650 IPS takip hızı ve 50G ivmelenme sunuyor. Oldukça hassas ve özelleştirilebilir bir performans sağlıyor.
SteelSeries Rival 3: Truemove Core sensörüyle geliyor ve maksimum 8.500 DPI sunuyor. 300 IPS takip hızı ve 35G ivmelenme ile AJ159'un gerisinde kalıyor ama günlük oyun ve kullanım için yeterli.
3. Bağlantı
Ajazz AJ159 Dual mode: Hem kablosuz (2.4GHz) hem de kablolu (USB-C) kullanım imkanı var. Bu, esneklik açısından büyük bir avantaj.
SteelSeries Rival 3: Sadece kablolu (USB) bağlantı sunuyor, kablosuz seçeneği yok.
4. Pil ömrü
Ajazz AJ159 Dual mode: Dahili şarj edilebilir bataryası var ve tek şarjla uzun süre kullanım sağlıyor (tam süre kullanım şekline bağlı olarak değişir, genelde 60-80 saat).
SteelSeries Rival 3: Kablolu olduğu için pil ömrü diye bir şey yok, doğrudan PC'den güç alıyor.
Genel olarak AJ159 hem fiyat hem performans açısından daha iyi.
Çok saçma bir şey o düzenleme var ya. Daha ülkede monitör satın alsan 2 tane ölü pixel çıksa değiştirmemek için çaba sarfeden yerler var. Temu'dan daha temiz ürün geliyor.
Çok saçma bir şey o düzenleme var ya. Daha ülkede monitör satın alsan 2 tane ölü pixel çıksa değiştirmemek için çaba sarfeden yerler var. Temu'dan daha temiz ürün geliyor.
Ben karşı değilim ancak niyetin ne olduğu da önemli. Bakın doğru birşey yapıyoruz diye haklı görünmeye çalışıp amacın yurtdışından ürün almayı azaltmak olmamalı. Umarım öyle değildir diye temenni etmekten başka bir şey diyemiyorum.
Zaten şu kargonun yurtdışı sınırına dahil edilmesi gerçekten çok yanlış bir uygulama oldu. Geçen amazondan ürün aldım. Ona dikkat etmemişim çünkü Amazon yolluyorsa direk kapıma kadar gelir diye düşündüm eskiden öyleydi. Ama 19 20 dolarlık ürün gümrükten geçemedi. Sırf kargo ücreti dahil oluyor diye. Bir de UPS ile daha hızlı gelsin diye seçmiştik. Tabi 35 40 dolarlara çıkınca takıldı.