Hocam benim fareye ihtiyacım yok zaten, VXE R1 kullanıyorum. Hafif ve F/P Mouse'ların çoğunun malzeme kalitesi çok iyi olmuyor. O yüzden sorun değil, ve Ajazz bilindik bir marka.
Arkadaşlar bende süre doldu, mouse indirimi gitti fakat aynı linkten girdim çok beğendiğim bir mouse pad 33 TL'ye düşmüş bu sefer, normal fiyatı 400 500 olan mouse pad 230 TL şu an.
Arkadaşlar bende süre doldu, mouse indirimi gitti fakat aynı linkten girdim çok beğendiğim bir mouse pad 33 TL'ye düşmüş bu sefer, normal fiyatı 400 500 olan mouse pad 230 TL şu an.
Keşke bide müşteri hizmetleri ve arayüzü vs. Aliexpress seviyesinde olsa o zaman tadından yenmez. Alışveriş yaparken merdiven altı kaçak siteden alıyormuş gibi hissediyorum.
Keşke bir de müşteri hizmetleri ve arayüzü vs. AliExpress seviyesinde olsa o zaman tadından yenmez. Alışveriş yaparken merdiven altı kaçak siteden alıyormuş gibi hissediyorum.
Keşke bide müşteri hizmetleri ve arayüzü vs. Aliexpress seviyesinde olsa o zaman tadından yenmez. Alışveriş yaparken merdiven altı kaçak siteden alıyormuş gibi hissediyorum.