Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Hocalarım bütün sosyal zaten konuyu gördü hazır herkeste aktifken sorayım şu klavye indirimle 19 dolar oluyor düz fiyatı 50 dolar. Gümrükte sıkıntı yaşatır mı?

Neyse yanıt vermişler.

Ajazz bir iki güne fabrika açacak TR'de böyle giderse.

Ajazz bir iki güne fabrika açacak TR'de böyle giderse.

Çok iyi işleri var hocam adamların. Şu 820 Max'i alsam çok iyi olacak. Mesaj attım şimdi faturaya ne yazıyonuz gümrükte sıkıntı çıkarır mı diye adamlara. Cevap verirler inşallah.

Çok iyi işleri var hocam adamların. Şu 820 Max'i alsam çok iyi olacak. Mesaj attım şimdi faturaya ne yazıyonuz gümrükte sıkıntı çıkarır mı diye adamlara. Cevap verirler inşallah.

Bir konu gördüm biri AJ159 Apex almış kendi sitesinden. %60 ek gümrük vergisi ödeyecek. Kendi sitesinden alınca öyle oluyor galiba.

Bir konu gördüm biri AJ159 Apex almış kendi sitesinden. %60 ek gümrük vergisi ödeyecek. Kendi sitesinden alınca öyle oluyor galiba.
Yok hocam indirimle 30 euronun altına düşüyor. Ama indirimle. İndirimsiz 60 dolar. Faturaya 60 falan girerler birde başımıza süpriz fiyat çıkmasın.

4 günü var indirimin. Kaçırmam inşallah. Uzun süredir bakıyodum. Şimdi konu açasım var indirimden yararlansın diye millet de stok falan biter Allah muhafaza. Alamam bide kafamı duvarlara dank dank...
Valla konu açtığın an biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…