Hocam bana güvenip yapma da, garanti ben olmayayım. Yapanlar alanlar vardı, şu an bir şey değişti mi değiştiyse ne oldu bir fikrim yok. Gelirse bir inceleme bir konu patlatırsın bizde alırız.
Hocam bana güvenip yapma da, garanti ben olmayayım. Yapanlar alanlar vardı, şu an bir şey değişti mi değiştiyse ne oldu bir fikrim yok. Gelirse bir inceleme bir konu patlatırsın bizde alırız.
Hocam zaten adamların maili güven verdi bana. Garantiyi size dayamadım merak etmeyin Tabikiide yaparım bi inceleme aj159 pro ile. Pre ordermış ama klavye gelmesi uzun sürer.
Hocam zaten adamların maili güven verdi bana. Garantiyi size dayamadım merak etmeyin tabikiide yaparım bir inceleme AJ159 Pro ile. Pre ordermış ama klavye gelmesi uzun sürer.
Hocam diğer forumlarda da aynı konu açılmış. Millet iptal edelim vergi çıkar demiş. Kimse müşteri hizmetlerine sormamış galiba.
Bir kumar oynayıp yarın alıyorum. İnşallah sürpriz vergi çıkmaz. Çıksa bile gümrüğe takılmasın yeter. Epomaker gümrüğe takılınca ya imha edeceğiz iade yapmayacağız ya da 20 dolar ver tekrar gönderelim diyormuş.
Bazen (neye göre yapıyorlar tam olarak bilmiyorum ama) gümrükteki görevliler Epomaker gibi ucuz fatura gösteren ürünlerin fiyatını "şüpheli" buluyor olsa gerek, kendileri internetten fiyat kontrol edip düzenliyorlar. Neye göre kontrol edip fiyat belirliyorlar orası da belli değil. Benim başıma gelmedi ama daha önce vergi limitinden "kaçmak" isteyen bazı kişiler müşteri hizmetleriyle konuşup ürünün fiyatını gümrüğe ucuz göstertmiş olmasına rağmen gümrükte fiyat güncellenip vergiye takılmıştı. Örnek görsel bulamadım ama forumda daha önce başına gelen bazı kişiler vardı diye hatırlıyorum.