Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Evet kullandığım telden yapmıştım uygulamayı silip yeni maille kayıt oldum olmadı. Başka tel gerekiyor demek ki. Neyse zaten çok ihtiyacım yok. G305 kullanıyorum. Belki yedek olur diye düşündüm ama başka telden sonra denerim belki. Sağolasın.

Başka cihazdan yaparsan olur hocam, rica ederim.

AJ159 alirsaniz G305 yedeğiniz olur. Denemenizi öneririm.

Onu düşününce evet haklısın hocam bu fiyata mouse zor. Ama 300 daha ekleyip 800 TL'ye Pro almak çok daha iyi bir seçenek olur.

Onu düşününce evet haklısın hocam bu fiyata mouse zor. Ama 300 daha ekleyip 800 TL'ye Pro almak çok daha iyi bir seçenek olur.

Konuyu açtığımda Pro hiç yoktu, sonradan stoğu geldi. Bende ekleme yapamadığım için öyle kaldı. Ve bu konuyu açtıktan sonra bu bütçelerde mouse isteyen kişi çoğaldı. O yüzden gayet iyi bir seçenek oldu 500 TL'ye, bütçesi olan Pro bekleyebilir. Kendi sitesinde Pro'da royuan olduğu yazıyor, o da çok duymadığım bir mcu ama 800'e alınır kesinlikle. Çoğu kişiye de belirttim mcuyu bilmediğimizi. Bu bütçelerde bakan kişilerin ya beklentisi çok yüksek olmuyor, ya da yedek olarak alıyor. O yüzden alacak kişilerde tereddüt olmasın, bütçe çıkarsa Pro çıkmazsa düz AJ159 da fiyatına göre çok iyi işler yapıyor.

Bir şey alınca siparişlerim kısmında Fiyat düzenlemesi butonu var. Galiba fiyatı daha da düşerse iade ediyorlar. Anladığım mantık bu.

Sen Pro aldın değil mi hocam.

Evet 800e Pro aldım. Merak ediyorum Temu kullanıcı için her şeyi yapıyor acaba 20 gün sonra fiyatı düşse fazla ödediğim tutarı iade eder mi? 750TL kupon veren bunu da yapar ama bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…