Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.072 Çözümler 9 23 Mart 2025 #681 Pro almaya çalıştım onu ekle bunu çevir bunu çıkart şunu sok bunu çıkar bu nedir ya Şunu alsak olmuyor mu şarj soketli olması çok mühim olur mu sizce?
Pro almaya çalıştım onu ekle bunu çevir bunu çıkart şunu sok bunu çıkar bu nedir ya Şunu alsak olmuyor mu şarj soketli olması çok mühim olur mu sizce?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Mart 2025 #682 Batina dedi: Pro almaya çalıştım onu ekle bunu çevir bunu çıkart şunu sok bunu çıkar bu nedir ya Şunu alsak olmuyor mu şarj soketli olması çok mühim olur mu sizce? Eki Görüntüle 2452605 Genişletmek için tıkla... Hayır neden olsun hocam, bunu da alabilirsin. Ama Pro stoğu beklesen daha iyi, tabii sen bilirsin.
Batina dedi: Pro almaya çalıştım onu ekle bunu çevir bunu çıkart şunu sok bunu çıkar bu nedir ya Şunu alsak olmuyor mu şarj soketli olması çok mühim olur mu sizce? Eki Görüntüle 2452605 Genişletmek için tıkla... Hayır neden olsun hocam, bunu da alabilirsin. Ama Pro stoğu beklesen daha iyi, tabii sen bilirsin.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.072 Çözümler 9 23 Mart 2025 #683 Deiinzz dedi: Hayır neden olsun hocam, bunu da alabilirsin. Ama Pro stoğu beklesen daha iyi, tabii sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Pardon bu da pro ama şarj soketsiz olan. Bir saniye bu pro değil mi yoksa haydaa
Deiinzz dedi: Hayır neden olsun hocam, bunu da alabilirsin. Ama Pro stoğu beklesen daha iyi, tabii sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Pardon bu da pro ama şarj soketsiz olan. Bir saniye bu pro değil mi yoksa haydaa
Lojip Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #684 Batina dedi: Pardon bu da Pro ama şarj soketsiz olan. Bir saniye bu Pro değil mi yoksa haydaa Eki Görüntüle 2452607 Genişletmek için tıkla... 514TL olan AJ159 NLP modeli yine Pro ile aynı sensör var. NLP olan 1K Hz, Pro modeli 8K Hz. Ben de bunu almakta karasızım bekleyeceğim muhtemelen.
Batina dedi: Pardon bu da Pro ama şarj soketsiz olan. Bir saniye bu Pro değil mi yoksa haydaa Eki Görüntüle 2452607 Genişletmek için tıkla... 514TL olan AJ159 NLP modeli yine Pro ile aynı sensör var. NLP olan 1K Hz, Pro modeli 8K Hz. Ben de bunu almakta karasızım bekleyeceğim muhtemelen.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Mart 2025 #685 Lojip dedi: 514TL olan AJ159 NLP modeli yine Pro ile aynı sensör var. NLP olan 1K Hz, Pro modeli 8K Hz. Ben de bunu almakta karasızım bekleyeceğim muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tek fark Hz değil hocam, en büyük fark mcu. Batina dedi: Pardon bu da Pro ama şarj soketsiz olan. Bir saniye bu Pro değil mi yoksa haydaa Eki Görüntüle 2452607 Genişletmek için tıkla... Bu düz AJ159, Pro'yu bekleyebilirsin. Mcusu daha iyi.
Lojip dedi: 514TL olan AJ159 NLP modeli yine Pro ile aynı sensör var. NLP olan 1K Hz, Pro modeli 8K Hz. Ben de bunu almakta karasızım bekleyeceğim muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tek fark Hz değil hocam, en büyük fark mcu. Batina dedi: Pardon bu da Pro ama şarj soketsiz olan. Bir saniye bu Pro değil mi yoksa haydaa Eki Görüntüle 2452607 Genişletmek için tıkla... Bu düz AJ159, Pro'yu bekleyebilirsin. Mcusu daha iyi.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #686 Şahsi fikrim pro beklenir.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.072 Çözümler 9 23 Mart 2025 #687 Deiinzz dedi: Tek fark Hz değil hocam, en büyük fark mcu. Bu düz AJ159, Pro'yu bekleyebilirsin. Mcusu daha iyi. Genişletmek için tıkla... İndirim dışında satıyorlar da indirime eklemiyorlar şu an. Ara ara indirimli stoğa geliyor demek ki. Normal ekleyince de indirim yapmıyorlar tabi.
Deiinzz dedi: Tek fark Hz değil hocam, en büyük fark mcu. Bu düz AJ159, Pro'yu bekleyebilirsin. Mcusu daha iyi. Genişletmek için tıkla... İndirim dışında satıyorlar da indirime eklemiyorlar şu an. Ara ara indirimli stoğa geliyor demek ki. Normal ekleyince de indirim yapmıyorlar tabi.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Mart 2025 #688 737973 dedi: Şahsi fikrim Pro beklenir. Genişletmek için tıkla... Bütçesi olanın Pro'yu beklemesini öneriyorum bende, bütçesi olmayan AJ159'u gönül rahatlığıyla alabilir.
737973 dedi: Şahsi fikrim Pro beklenir. Genişletmek için tıkla... Bütçesi olanın Pro'yu beklemesini öneriyorum bende, bütçesi olmayan AJ159'u gönül rahatlığıyla alabilir.
Sxnatta Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #689 Batina dedi: İndirim dışında satıyorlar da indirime eklemiyorlar şu an. Ara ara indirimli stoğa geliyor demek ki. Normal ekleyince de indirim yapmıyorlar tabii. Genişletmek için tıkla... 24 saatlık indirim bitincede alabiliyor muyuz?
Batina dedi: İndirim dışında satıyorlar da indirime eklemiyorlar şu an. Ara ara indirimli stoğa geliyor demek ki. Normal ekleyince de indirim yapmıyorlar tabii. Genişletmek için tıkla... 24 saatlık indirim bitincede alabiliyor muyuz?
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #690 Deiinzz dedi: Bütçesi olanın Pro'yu beklemesini öneriyorum bende, bütçesi olmayan AJ159'u gönül rahatlığıyla alabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçesi olmayanda beklesin. Proyla aradaki fark 200 Tl. Bence 200 Tl şuan bi para değil.
Deiinzz dedi: Bütçesi olanın Pro'yu beklemesini öneriyorum bende, bütçesi olmayan AJ159'u gönül rahatlığıyla alabilir. Genişletmek için tıkla... Bütçesi olmayanda beklesin. Proyla aradaki fark 200 Tl. Bence 200 Tl şuan bi para değil.