Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 38 23 Mart 2025 #691 Batina dedi: İndirim dışında satıyorlar da indirime eklemiyorlar şu an. Ara ara indirimli stoğa geliyor demek ki. Normal ekleyince de indirim yapmıyorlar tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an indirimin uygulandığı satıcıda “doğrudan ajazz” hiç Pro versiyon yok, indirimsiz alsan da yok. 737973 dedi: Bütçesi olmayanda beklesin. Pro'yla aradaki fark 200 TL. Bence 200 TL şu an bir para değil. Genişletmek için tıkla... 300 TL hocam, ve indirim bir geliyor bir gidiyor riske değmez.
Batina dedi: İndirim dışında satıyorlar da indirime eklemiyorlar şu an. Ara ara indirimli stoğa geliyor demek ki. Normal ekleyince de indirim yapmıyorlar tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an indirimin uygulandığı satıcıda “doğrudan ajazz” hiç Pro versiyon yok, indirimsiz alsan da yok. 737973 dedi: Bütçesi olmayanda beklesin. Pro'yla aradaki fark 200 TL. Bence 200 TL şu an bir para değil. Genişletmek için tıkla... 300 TL hocam, ve indirim bir geliyor bir gidiyor riske değmez.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.068 Çözümler 9 23 Mart 2025 #692 Sxnatta dedi: 24 saatlık indirim bitincede alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum.
Sxnatta dedi: 24 saatlık indirim bitincede alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 38 23 Mart 2025 #693 Sxnatta dedi: 24 saatlık indirim bitincede alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bende bitti, denedim olmadı alamadım. Sonra biraz zaman geçti bir daha denedim öyle oldu. Yani bu şans işi kimseye süresini bitirmesini önermiyorum.
Sxnatta dedi: 24 saatlık indirim bitincede alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bende bitti, denedim olmadı alamadım. Sonra biraz zaman geçti bir daha denedim öyle oldu. Yani bu şans işi kimseye süresini bitirmesini önermiyorum.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.068 Çözümler 9 23 Mart 2025 #694 Deiinzz dedi: Hocam şu an indirimin uygulandığı satıcıda “doğrudan ajazz” hiç Pro versiyon yok, indirimsiz alsan da yok. 300 TL hocam, ve indirim bir geliyor bir gidiyor riske değmez. Genişletmek için tıkla... İlginç indirimsiz görünüyor sepete ekleniyor fiyat yüksek çıkıyor tabi.
Deiinzz dedi: Hocam şu an indirimin uygulandığı satıcıda “doğrudan ajazz” hiç Pro versiyon yok, indirimsiz alsan da yok. 300 TL hocam, ve indirim bir geliyor bir gidiyor riske değmez. Genişletmek için tıkla... İlginç indirimsiz görünüyor sepete ekleniyor fiyat yüksek çıkıyor tabi.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 38 23 Mart 2025 #695 Batina dedi: İlginç indirimsiz görünüyor sepete ekleniyor fiyat yüksek çıkıyor tabii. Eki Görüntüle 2452618 Genişletmek için tıkla... Bu satıcı doğrudan Ajazz değil gördüğün gibi, indirim bu satıcılara uygulanmıyor. Ajazz'ın kendisine uygulanıyor.
Batina dedi: İlginç indirimsiz görünüyor sepete ekleniyor fiyat yüksek çıkıyor tabii. Eki Görüntüle 2452618 Genişletmek için tıkla... Bu satıcı doğrudan Ajazz değil gördüğün gibi, indirim bu satıcılara uygulanmıyor. Ajazz'ın kendisine uygulanıyor.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.068 Çözümler 9 23 Mart 2025 #696 Deiinzz dedi: Bende bitti, denedim olmadı alamadım. Sonra biraz zaman geçti bir daha denedim öyle oldu. Yani bu şans işi kimseye süresini bitirmesini önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Stok gelmezse mecbur öyle yapacaz artık.
Deiinzz dedi: Bende bitti, denedim olmadı alamadım. Sonra biraz zaman geçti bir daha denedim öyle oldu. Yani bu şans işi kimseye süresini bitirmesini önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Stok gelmezse mecbur öyle yapacaz artık.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 38 23 Mart 2025 #697 Batina dedi: Stok gelmezse mecbur öyle yapacağız artık. Genişletmek için tıkla... Yine riske girip bekleyebilir tabii ki isteyen
Batina dedi: Stok gelmezse mecbur öyle yapacağız artık. Genişletmek için tıkla... Yine riske girip bekleyebilir tabii ki isteyen
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 23 Mart 2025 #698 Pro yazıyo ama ürün seçiminde aj159 dual mode yazıyo bunu alırsam doğru mu gelicek şimdi.
Sxnatta Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #699 Atakan_1 dedi: Eki Görüntüle 2452625 Pro yazıyor ama ürün seçiminde AJ159 Dual mode yazıyor bunu alırsam doğru mu gelecek şimdi. Genişletmek için tıkla... Normal gelecek Pro'su stokta yok.
Atakan_1 dedi: Eki Görüntüle 2452625 Pro yazıyor ama ürün seçiminde AJ159 Dual mode yazıyor bunu alırsam doğru mu gelecek şimdi. Genişletmek için tıkla... Normal gelecek Pro'su stokta yok.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #700 Atakan_1 dedi: Eki Görüntüle 2452625 Pro yazıyor ama ürün seçiminde AJ159 Dual mode yazıyor bunu alırsam doğru mu gelecek şimdi. Genişletmek için tıkla... Düz model almış olacaksın.
Atakan_1 dedi: Eki Görüntüle 2452625 Pro yazıyor ama ürün seçiminde AJ159 Dual mode yazıyor bunu alırsam doğru mu gelecek şimdi. Genişletmek için tıkla... Düz model almış olacaksın.