Hocam ben de indirdim ilk başta 33TL gösteriyor fakat sonrasında bu promosyonun süresi doldu diyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir de Pro modeli yok 159P modeli var alınır mı acaba? Zaten eski bir laptop kullanıyorum 8k vs desteklediğini sanmıyorum. Bütçe olarak pek sıkıntı yok fakat stok için o kadar uzun süre bekleyemem diye düşünüyorum.
Hocam ben de indirdim ilk başta 33TL gösteriyor fakat sonrasında bu promosyonun süresi doldu diyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir de Pro modeli yok 159p modeli var alınır mı? Acaba? Zaten eski bir laptop kullanıyorum 8K vs desteklediğini sanmıyorum. Bütçe olarak pek sıkıntı yok fakat stok için o kadar uzun süre bekleyemem diye düşünüyorum.
Hocam ben de indirdim ilk başta 33TL gösteriyor fakat sonrasında bu promosyonun süresi doldu diyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir de Pro modeli yok 159p modeli var alınır mı? Acaba? Zaten eski bir laptop kullanıyorum 8K vs desteklediğini sanmıyorum. Bütçe olarak pek sıkıntı yok fakat stok için o kadar uzun süre bekleyemem diye düşünüyorum.
Evet ben de onun için Pro bekliyorum aslında. Ürünün garantisi vs nasıl işliyor acaba bir problem çıkarsa iade süreci ile ilgili bir bilgisi olan var mı? 500TL'ye AJ159 alıp geçmeli miyim yoksa sarı siteden vs 1500e Pro modelini mi almalıyım yoksa beklemeye devam mı etmeliyim ? Bir de uygulama üzerinde bu kampanya için son 2 gün yazıyor doğru mudur ?
Pro'nun stoğu gelene kadar normalinin bitme ihtimali var kampanyanın bitme ihtimali vs. var ben olsam normali alır stoğu gelince prosunu alır artık sonrasında ediyorsam iptal ederdim.
AJ159 Apex gibi olursa pişman olursunuz. Tamamen stoktan kalkabilir ürünler. Sonra sarı siteden fahiş fiyatla alırsınız bence normalini alın gelirse prosunu alırsınız. Normalini sarı siteden satarsınız.