Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Hiçbir şey söyleyemeyiz, konuyu açtığımdan beri sadece 1 kere stok geldi o kadar.

Siyahı kaçırmayın dendi iyi ki aldıkta, alması kolay oldu beklemesi çok sıkıcı.

Peki ne kadar sürede tükendi?

5 saat falan tükenmedi. Çünkü normalinin fiyatı 500, pronunki 800 oluyordu insanlar 300'lük fark değer mi diye düşündü. (Değer)

Peki ne kadar sürede tükendi?

Valla hatırlamıyorum ama uzun sürmedi.

Rengine bakmayın alın demiştim iyi ki almışsın.

Hocam ben de indirdim ilk başta 33TL gösteriyor fakat sonrasında bu promosyonun süresi doldu diyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir de Pro modeli yok 159P modeli var alınır mı acaba? Zaten eski bir laptop kullanıyorum 8k vs desteklediğini sanmıyorum. Bütçe olarak pek sıkıntı yok fakat stok için o kadar uzun süre bekleyemem diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Başka telefondan dene.

P 33TL'ye düşmüyor sadece Pro ve normali düşüyor normal alın geçin 1000Hz için aralarında fark olmaz bir tek dock farkı var o kadar.

Bence çoğu kişi şarj standı için Pro'yu bekliyor. Şahsen ben onun için bekliyorum

Evet ben de onun için Pro bekliyorum aslında. Ürünün garantisi vs nasıl işliyor acaba bir problem çıkarsa iade süreci ile ilgili bir bilgisi olan var mı? 500TL'ye AJ159 alıp geçmeli miyim yoksa sarı siteden vs 1500e Pro modelini mi almalıyım yoksa beklemeye devam mı etmeliyim ? Bir de uygulama üzerinde bu kampanya için son 2 gün yazıyor doğru mudur ?

Bence çoğu kişi şarj standı için Pro'yu bekliyor. Şahsen ben onun için bekliyorum

Pro'nun stoğu gelene kadar normalinin bitme ihtimali var kampanyanın bitme ihtimali vs. var ben olsam normali alır stoğu gelince prosunu alır artık sonrasında ediyorsam iptal ederdim.

AJ159 Apex gibi olursa pişman olursunuz. Tamamen stoktan kalkabilir ürünler. Sonra sarı siteden fahiş fiyatla alırsınız bence normalini alın gelirse prosunu alırsınız. Normalini sarı siteden satarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…