fevo34 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #961 bdrhncagriozdmrr dedi: Benim mOUse geldi ama beyaz olan E bu süper. Düz Dual alanlara hayırlı olsun Hissiyatı G102ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman sipariş etmiştin? Benimkini de gümrükte gösteriyor.
bdrhncagriozdmrr dedi: Benim mOUse geldi ama beyaz olan E bu süper. Düz Dual alanlara hayırlı olsun Hissiyatı G102ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman sipariş etmiştin? Benimkini de gümrükte gösteriyor.
qua_67 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #962 Hocam ürün elime ulaştı fakat takılma yapıyor ben de. qua_67 dedi: Hocam ürün elime ulaştı fakat takılma yapıyor ben de. Genişletmek için tıkla... USB 2.0'da denedim. 2.0'da takılma yok arkadaşlar. Son düzenleme: 29 Mart 2025
Hocam ürün elime ulaştı fakat takılma yapıyor ben de. qua_67 dedi: Hocam ürün elime ulaştı fakat takılma yapıyor ben de. Genişletmek için tıkla... USB 2.0'da denedim. 2.0'da takılma yok arkadaşlar.
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 724 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2025 #963 bdrhncagriozdmrr dedi: Benim mOUse geldi ama beyaz olan E bu süper. Düz Dual alanlara hayırlı olsun Hissiyatı g102ye benziyor. Genişletmek için tıkla... qua_67 dedi: Hocam ürün elime ulaştı fakat takılma yapıyor ben de. USB 2.0'da denedim. 2.0'da takılma yok arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocalarım bi sıkıntısı sorunu var mı? Benimki 3 gündür havalimanı deposunda gelecek inşallah.
bdrhncagriozdmrr dedi: Benim mOUse geldi ama beyaz olan E bu süper. Düz Dual alanlara hayırlı olsun Hissiyatı g102ye benziyor. Genişletmek için tıkla... qua_67 dedi: Hocam ürün elime ulaştı fakat takılma yapıyor ben de. USB 2.0'da denedim. 2.0'da takılma yok arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocalarım bi sıkıntısı sorunu var mı? Benimki 3 gündür havalimanı deposunda gelecek inşallah.
qua_67 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #964 Pube dedi: Hayırlı olsun hocalarım bi sıkıntısı sorunu var mı? Benimki 3 gündür havalimanı deposunda gelecek inşallah. Genişletmek için tıkla... USB 3.0'da takılma yapıyor. 2.0'da yapmıyor şu an tek sorun bu.
Pube dedi: Hayırlı olsun hocalarım bi sıkıntısı sorunu var mı? Benimki 3 gündür havalimanı deposunda gelecek inşallah. Genişletmek için tıkla... USB 3.0'da takılma yapıyor. 2.0'da yapmıyor şu an tek sorun bu.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #965 qua_67 dedi: USB 3.0'da takılma yapıyor. 2.0'da yapmıyor şu an tek sorun bu. Genişletmek için tıkla... Bende ikisinde de problem yok. Yağ gibi akıyor. Ama USB2.0 kullanmak daha mantıklı. fevo34 dedi: Ne zaman sipariş etmiştin? Benimkini de gümrükte gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 23 Mart'ta gece sipariş etmiştim ilk saatler. Diğer farem böyle kaldı acayip saçma. Aynı satıcı, aynı gün kargoya verildiler. Ayrıca korktuğum bir şey var. Kutu az buz ezik gelebiliyor ben açtım neyse ki bu sağlamdı.
qua_67 dedi: USB 3.0'da takılma yapıyor. 2.0'da yapmıyor şu an tek sorun bu. Genişletmek için tıkla... Bende ikisinde de problem yok. Yağ gibi akıyor. Ama USB2.0 kullanmak daha mantıklı. fevo34 dedi: Ne zaman sipariş etmiştin? Benimkini de gümrükte gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 23 Mart'ta gece sipariş etmiştim ilk saatler. Diğer farem böyle kaldı acayip saçma. Aynı satıcı, aynı gün kargoya verildiler. Ayrıca korktuğum bir şey var. Kutu az buz ezik gelebiliyor ben açtım neyse ki bu sağlamdı.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 40 29 Mart 2025 #966 bdrhncagriozdmrr dedi: Benim mouse geldi ama beyaz olan E bu süper. Düz Dual alanlara hayırlı olsun Hissiyatı G102ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Takılma falan var mı? qua_67 dedi: USB 3.0'da takılma yapıyor. 2.0'da yapmıyor şu an tek sorun bu. Genişletmek için tıkla... Sevindim takılma falan olmamasına, uzun Vaade'de olmaz umarım.
bdrhncagriozdmrr dedi: Benim mouse geldi ama beyaz olan E bu süper. Düz Dual alanlara hayırlı olsun Hissiyatı G102ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Takılma falan var mı? qua_67 dedi: USB 3.0'da takılma yapıyor. 2.0'da yapmıyor şu an tek sorun bu. Genişletmek için tıkla... Sevindim takılma falan olmamasına, uzun Vaade'de olmaz umarım.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #967 Deiinzz dedi: Takılma falan var mı? Sevindim takılma falan olmamasına, uzun Vaade'de olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Takılma yok. Bu mouse için bir şeyler diyordunuz. Mcu falan. Bunlara bakamıyor muyuz? Bilgi vermiş olurdum.
Deiinzz dedi: Takılma falan var mı? Sevindim takılma falan olmamasına, uzun Vaade'de olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Takılma yok. Bu mouse için bir şeyler diyordunuz. Mcu falan. Bunlara bakamıyor muyuz? Bilgi vermiş olurdum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 40 29 Mart 2025 #968 bdrhncagriozdmrr dedi: Takılma yok. Bu mouse için bir şeyler diyordunuz. Mcu falan. Bunlara bakamıyor muyuz? Bilgi vermiş olurdum. Genişletmek için tıkla... Mcu zaten telinkmiş, ama zaten telinkin ne olduğunu falan bilmiyoruz. Rastgele bir mcu sanırım. Takılma yoksa sorun da yok şu anlık mcu da.
bdrhncagriozdmrr dedi: Takılma yok. Bu mouse için bir şeyler diyordunuz. Mcu falan. Bunlara bakamıyor muyuz? Bilgi vermiş olurdum. Genişletmek için tıkla... Mcu zaten telinkmiş, ama zaten telinkin ne olduğunu falan bilmiyoruz. Rastgele bir mcu sanırım. Takılma yoksa sorun da yok şu anlık mcu da.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #969 bdrhncagriozdmrr dedi: Benim mOUse geldi ama beyaz olan E bu süper. Düz Dual alanlara hayırlı olsun Hissiyatı g102ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Uçak düşmezse benimkide gelicek. Bi inmedi bu uçakda
bdrhncagriozdmrr dedi: Benim mOUse geldi ama beyaz olan E bu süper. Düz Dual alanlara hayırlı olsun Hissiyatı g102ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Uçak düşmezse benimkide gelicek. Bi inmedi bu uçakda
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #970 737973 dedi: Eki Görüntüle 2456883 Uçak düşmezse benimki de gelecek. Bir inmedi bu uçakda Genişletmek için tıkla... Aga çıldıracağım benim mouse kutusunu ezdiler galiba kaldı Çin'de.
737973 dedi: Eki Görüntüle 2456883 Uçak düşmezse benimki de gelecek. Bir inmedi bu uçakda Genişletmek için tıkla... Aga çıldıracağım benim mouse kutusunu ezdiler galiba kaldı Çin'de.