becauseimstay Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2025 #1 Aynı üründen birden fazla almak istiyorum mesela ürün 50 lira ben 5 tane almak istiyorum. Bu şekilde gümrüğe takılma gibi bir durum yaşanır mı?
Aynı üründen birden fazla almak istiyorum mesela ürün 50 lira ben 5 tane almak istiyorum. Bu şekilde gümrüğe takılma gibi bir durum yaşanır mı?
xamp Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 76 Makaleler 1 1 Şubat 2025 #2 Sanırım 5 adet takılmaz. Yüksek adetler olursa Türkiye ‘de satışı yapılır diye takılır.
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 1 Şubat 2025 #3 becauseimstay dedi: Aynı üründen birden fazla almak istiyorum mesela ürün 50 lira ben 5 tane almak istiyorum. Bu şekilde gümrüğe takılma gibi bir durum yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... 6.7 euro yapıyor sorun yok 30 euroyu aşmıyor.
becauseimstay dedi: Aynı üründen birden fazla almak istiyorum mesela ürün 50 lira ben 5 tane almak istiyorum. Bu şekilde gümrüğe takılma gibi bir durum yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... 6.7 euro yapıyor sorun yok 30 euroyu aşmıyor.
becauseimstay Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2025 #4 Evet ama aynı üründen birden fazla aldığında gümrüğe takılma gibi bir sorun var. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım?
Evet ama aynı üründen birden fazla aldığında gümrüğe takılma gibi bir sorun var. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım?
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 1 Şubat 2025 #5 becauseimstay dedi: Evet ama aynı üründen birden fazla aldığında gümrüğe takılma gibi bir sorun var. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Eskiden sınır 5 adetmiş ama şu an kaldırmışlar sınırı.
becauseimstay dedi: Evet ama aynı üründen birden fazla aldığında gümrüğe takılma gibi bir sorun var. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Eskiden sınır 5 adetmiş ama şu an kaldırmışlar sınırı.
F furkan9876543 Yoctopat Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #6 Ürünler elinize ulaştı mı?