Temu'da boy uzatan ayakkabı var mı?

littlearda10

Femtopat
Daha fazla  
6-7 cm uzatan ayakkabı var mı? Veya alıp üstüne gizli taban koyabileceğim var mı? Boyum cidden kısa ve buna ihtiyacım var. Ayak numaram 44. Temu'daki modelleri beğendim Türkiye'de klasik ayakkabilar var. Eğer yoksa Türkiye'deki modellerden önerir misiniz?

Son düzenleme:
6-7 cm uzatan ayakkabı var mı? Veya alıp üstüne gizli taban koyabileceğim var mı? Boyum cidden kısa ve buna ihtiyacım var. Ayak numaram 44. Temu'daki modelleri beğendim Türkiye'de klasik ayakkabilar var. Eğer Temu'da yoksa Türkiye'deki modellerden önerir misiniz?

Benim de boyum kısa boya takılma bu kadar devedede boy var ama üstüne biniyorlar.

Hocam iyi günler normal bir ayakkabı alırsanız 2 3 cm zaten uzar basketbol ayakkabısı giyerseniz de yine 5 6 cm uzarsınız. Tabanlık kullanırsanız ayakkabı hiç rahat ettirmez ve zamanla ayakkabının topuğunu ezip zarar verir. Hevesinizi kırmak istemem ama böyle şeylerle uğraşmayın kendinizle barışık olun.

6-7 cm uzatan ayakkabı var mı? Veya alıp üstüne gizli taban koyabileceğim var mı? Boyum cidden kısa ve buna ihtiyacım var. Ayak numaram 44. Temu'daki modelleri beğendim Türkiye'de klasik ayakkabilar var. Eğer Temu'da yoksa Türkiye'deki modellerden önerir misiniz?
Yüksek tabanlı ayakkabılar tercih edeceksin işte.
Ayrıca buna ihtiyacın falan yok sosyal medyayı azalt brom. Herkes 1.95 boyunda kaslı yunan heykeli olmak zorunda değil.
Bu şekil giyinip uzun olacağıma şerefimle 1.66 kalırım daha iyi.
1745941292205.png

Son düzenleme:
Ayrıca buna ihtiyacın falan yok sosyal medyayı azalt brom. Herkez 1.95 boyunda kaslı yunan heykeli olmak zorunda değil.
Eki Görüntüle 2480644
Yüksek tabanlı ayakkabılar fazlasıyla kaba durabilmekte bu duruşunu bazı arkadaşlar sevmeyebilir.

Ayrıca buna ihtiyacın falan yok sosyal medyayı azalt brom. Herkez 1.95 boyunda kaslı yunan heykeli olmak zorunda değil.
Eki Görüntüle 2480644
Aslinda doğru ama dalga geçiyorlar kucuk kaliyorum diye yasitlarima gore. Ben senin yerinde olsam kendimi oldururum falan diyorlar yine de kendimle barisik olmsya calisiyorum. Ayakkabiyla en azindan cok kisa gözükmem diye alacaktim da vazgectim ugrasilmaz onunla da

Aslinda doğru ama dalga geçiyorlar kucuk kaliyorum diye yasitlarima gore. Ben senin yerinde olsam kendimi oldururum falan diyorlar yine de kendimle barisik olmsya calisiyorum. Ayakkabiyla en azindan cok kisa gözükmem diye alacaktim da vazgectim ugrasilmaz onunla da
Bu fikirden dönmen güzel dostum. Salla gitsin. Bu da sana tecrübe olmuş oldu, hayatında hiçbir zaman başkasının ne dediğini düşünme önemli olan senin ne düşündüğün.
Dalga geçsinler, milletin ağzı torba değil ki büzesin demiş atalarımız ne güzel demişler.
Onlar dalgasını geçsin, sen he he de geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı