said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 6 Mayıs 2025 #1 Bayağı kişi davet ettim ama hâlâ daha davet isteyenler oluyor. Bu görev/etkinliği tamamlayan birisi varsa, kaç kişi daha davet etmem gerektiğini söyleyebilir mi? Dosya Ekleri Screenshot_2025-05-06-15-08-49-906_com.einnovation.temu.jpg 72,7 KB · Görüntüleme: 126
Bayağı kişi davet ettim ama hâlâ daha davet isteyenler oluyor. Bu görev/etkinliği tamamlayan birisi varsa, kaç kişi daha davet etmem gerektiğini söyleyebilir mi?
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.590 Çözümler 14 6 Mayıs 2025 #2 Tam tuzak. Bunu geçtikten sonra tekrar davet etmenizi istediği bir alan geliyor.
N nuclear333 Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Sürekli davet istiyor ben en son 10.kişi de bıraktım. Tuzak resmen. Tarla sulama var oda öyle.
said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 6 Mayıs 2025 #4 Garibo dedi: Tam tuzak. Bunu geçtikten sonra tekrar davet etmenizi istediği bir alan geliyor. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak veriyor mu? Yoksa kolpa mı? Garibo dedi: Tam tuzak. Bunu geçtikten sonra tekrar davet etmenizi istediği bir alan geliyor. Genişletmek için tıkla... Buradan dilenecem en sonunda. Garibo dedi: Tam tuzak. Bunu geçtikten sonra tekrar davet etmenizi istediği bir alan geliyor. Genişletmek için tıkla... Buradan dilenecem en sonunda.
Garibo dedi: Tam tuzak. Bunu geçtikten sonra tekrar davet etmenizi istediği bir alan geliyor. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak veriyor mu? Yoksa kolpa mı? Garibo dedi: Tam tuzak. Bunu geçtikten sonra tekrar davet etmenizi istediği bir alan geliyor. Genişletmek için tıkla... Buradan dilenecem en sonunda. Garibo dedi: Tam tuzak. Bunu geçtikten sonra tekrar davet etmenizi istediği bir alan geliyor. Genişletmek için tıkla... Buradan dilenecem en sonunda.