6 646070 Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 135 12 Temmuz 2024 #1 Gümrükte 5 adet ürün sınırı var mı? Yapacağım alışverişte alt limiti aşmak için sepete ekleyeceğim her siparişte 1'den fazla ürün olacak (örneğin, 3'lü tornavida gibi). Kısacası, toplamda 18 parça ürün olacak gibi görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
Gümrükte 5 adet ürün sınırı var mı? Yapacağım alışverişte alt limiti aşmak için sepete ekleyeceğim her siparişte 1'den fazla ürün olacak (örneğin, 3'lü tornavida gibi). Kısacası, toplamda 18 parça ürün olacak gibi görünüyor.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.036 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Temmuz 2024 #2 Sepette 10-15 ürünü geçmesin, onları tek pakette yolluyorlar, bu şekilde ayda 5 kez alışveriş yapabiliyorsun. Aynı üründen 2'den fazlası da sıkıntılı. Gümrük memurunun insafına kalır, satmak istediğini düşünürse gümrükte kalır o ürünler.
Sepette 10-15 ürünü geçmesin, onları tek pakette yolluyorlar, bu şekilde ayda 5 kez alışveriş yapabiliyorsun. Aynı üründen 2'den fazlası da sıkıntılı. Gümrük memurunun insafına kalır, satmak istediğini düşünürse gümrükte kalır o ürünler.
6 646070 Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 135 12 Temmuz 2024 #3 Emrecngz dedi: Sepette 10-15 ürünü geçmesin, onları tek pakette yolluyorlar, bu şekilde ayda 5 kez alışveriş yapabiliyorsun. Aynı üründen 2'den fazlası da sıkıntılı. Gümrük memurunun insafına kalır, satmak istediğini düşünürse gümrükte kalır o ürünler. Genişletmek için tıkla... Peki ya aynı ürün küçük bir ürünse sorun olur mu ? Mesela 20 adet metal bilye veya iğne falan küçük şeyler bir zeytinin büyüklüğünü geçmeyecek şeyler
Emrecngz dedi: Sepette 10-15 ürünü geçmesin, onları tek pakette yolluyorlar, bu şekilde ayda 5 kez alışveriş yapabiliyorsun. Aynı üründen 2'den fazlası da sıkıntılı. Gümrük memurunun insafına kalır, satmak istediğini düşünürse gümrükte kalır o ürünler. Genişletmek için tıkla... Peki ya aynı ürün küçük bir ürünse sorun olur mu ? Mesela 20 adet metal bilye veya iğne falan küçük şeyler bir zeytinin büyüklüğünü geçmeyecek şeyler
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.036 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Temmuz 2024 #4 646070 dedi: Peki ya aynı ürün küçük bir ürünse sorun olur mu? Mesela 20 adet metal bilye veya iğne falan küçük şeyler bir zeytinin büyüklüğünü geçmeyecek şeyler Genişletmek için tıkla... O tarz şeyleri parça olarak saymıyorlar. 1000 adet boncuk alır sorunsuz şekilde geçirirsiniz. Benim siparişimde 25 tane dremel kesme diski vardı, şu an HepsiJet'te.
646070 dedi: Peki ya aynı ürün küçük bir ürünse sorun olur mu? Mesela 20 adet metal bilye veya iğne falan küçük şeyler bir zeytinin büyüklüğünü geçmeyecek şeyler Genişletmek için tıkla... O tarz şeyleri parça olarak saymıyorlar. 1000 adet boncuk alır sorunsuz şekilde geçirirsiniz. Benim siparişimde 25 tane dremel kesme diski vardı, şu an HepsiJet'te.
ardas1 Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 12 Temmuz 2024 #5 Emrecngz dedi: O tarz şeyleri parça olarak saymıyorlar. 1000 adet boncuk alır sorunsuz şekilde geçirirsiniz. Benim siparişimde 25 tane dremel kesme diski vardı, şu an HepsiJet'te. Genişletmek için tıkla... Benim tam 20 gündür gelmedi kargom kuran çarpsın pişman oldum aldığıma we Word gümrükte çekme yazıyor 10 gündür aynı makara illallah oldum.
Emrecngz dedi: O tarz şeyleri parça olarak saymıyorlar. 1000 adet boncuk alır sorunsuz şekilde geçirirsiniz. Benim siparişimde 25 tane dremel kesme diski vardı, şu an HepsiJet'te. Genişletmek için tıkla... Benim tam 20 gündür gelmedi kargom kuran çarpsın pişman oldum aldığıma we Word gümrükte çekme yazıyor 10 gündür aynı makara illallah oldum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.036 Çözümler 47 Yer Mersin 13 Temmuz 2024 #6 ardas1 dedi: Benim tam 20 gündür gelmedi kargom kuran çarpsın pişman oldum aldığıma we Word gümrükte çekme yazıyor 10 gündür aynı makara illallah oldum. Genişletmek için tıkla... Benim ayın 4'ünden beri bekleyen kargo bugün gümrükten çıktı, HepsiJet'e vermişler. Yurt dışı alışveriş böyledir, siparişi ver ve unut. Temu'nun popülerliği yüzünden gümrükte yoğunluk oldu normalde Max 2 günde çıkıyordu.
ardas1 dedi: Benim tam 20 gündür gelmedi kargom kuran çarpsın pişman oldum aldığıma we Word gümrükte çekme yazıyor 10 gündür aynı makara illallah oldum. Genişletmek için tıkla... Benim ayın 4'ünden beri bekleyen kargo bugün gümrükten çıktı, HepsiJet'e vermişler. Yurt dışı alışveriş böyledir, siparişi ver ve unut. Temu'nun popülerliği yüzünden gümrükte yoğunluk oldu normalde Max 2 günde çıkıyordu.