Temu'da gümrük ürün sınırı var mı?

646070

Centipat
Gümrükte 5 adet ürün sınırı var mı? Yapacağım alışverişte alt limiti aşmak için sepete ekleyeceğim her siparişte 1'den fazla ürün olacak (örneğin, 3'lü tornavida gibi). Kısacası, toplamda 18 parça ürün olacak gibi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sepette 10-15 ürünü geçmesin, onları tek pakette yolluyorlar, bu şekilde ayda 5 kez alışveriş yapabiliyorsun.

Aynı üründen 2'den fazlası da sıkıntılı. Gümrük memurunun insafına kalır, satmak istediğini düşünürse gümrükte kalır o ürünler.

Sepette 10-15 ürünü geçmesin, onları tek pakette yolluyorlar, bu şekilde ayda 5 kez alışveriş yapabiliyorsun.

Aynı üründen 2'den fazlası da sıkıntılı. Gümrük memurunun insafına kalır, satmak istediğini düşünürse gümrükte kalır o ürünler.
Peki ya aynı ürün küçük bir ürünse sorun olur mu ? Mesela 20 adet metal bilye veya iğne falan küçük şeyler bir zeytinin büyüklüğünü geçmeyecek şeyler

Peki ya aynı ürün küçük bir ürünse sorun olur mu? Mesela 20 adet metal bilye veya iğne falan küçük şeyler bir zeytinin büyüklüğünü geçmeyecek şeyler

O tarz şeyleri parça olarak saymıyorlar. 1000 adet boncuk alır sorunsuz şekilde geçirirsiniz.

Benim siparişimde 25 tane dremel kesme diski vardı, şu an HepsiJet'te.

O tarz şeyleri parça olarak saymıyorlar. 1000 adet boncuk alır sorunsuz şekilde geçirirsiniz.

Benim siparişimde 25 tane dremel kesme diski vardı, şu an HepsiJet'te.

Benim tam 20 gündür gelmedi kargom kuran çarpsın pişman oldum aldığıma we Word gümrükte çekme yazıyor 10 gündür aynı makara illallah oldum.

Benim tam 20 gündür gelmedi kargom kuran çarpsın pişman oldum aldığıma we Word gümrükte çekme yazıyor 10 gündür aynı makara illallah oldum.

Benim ayın 4'ünden beri bekleyen kargo bugün gümrükten çıktı, HepsiJet'e vermişler.

Yurt dışı alışveriş böyledir, siparişi ver ve unut. Temu'nun popülerliği yüzünden gümrükte yoğunluk oldu normalde Max 2 günde çıkıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı