Ben bir mekanik klavye, tornavida seti, Attack Shark mouse vb. aldım, hepsi geldi. Biraz delirtiyor, %99,98'e kadar getirip ama inat edersen tamamlıyorsun. Hiç inanmayıp inattan yaptım, verdi vallahi.
Ben bir mekanik klavye, tornavida seti, Attack Shark mouse vb. aldım, hepsi geldi. Biraz delirtiyor, %99, 98'e kadar getirip ama inat edersen tamamlıyorsun. Hiç inanmayıp inattan yaptım, verdi vallahi.
Hocam, tam hatırlamıyorum, sona doğru uğraştırıyor ama mümkün olduğunca ilk defa indirecek kişi davet edin. Zaten en son ilk kullanıcı isteyecek, o zaman daha hızlı oluyor. Maksimum sınır dolunca 2-3 kere daha yaptırıyor, sonra yeni kullanıcı istiyor.
Hocam tam hatırlamıyorum sona doğru uğraştırıyor ama mümkün olduğunca ilk defa indirecek kişi davet edin. Zaten en son ilk kullanıcı isteyecek. O zaman daha hızlı oluyor.
Bir taktik yok mu VPN ile falan? Tarayıcıdan açılmıyor zaten uygulamayı istiyor. Başka nasıl çözebiliriz ve toplam kaç tane davet edip tamamladın yazar mısın?
Bir taktik yok mu VPN ile falan? Tarayıcıdan açılmıyor zaten uygulamayı istiyor. Başka nasıl çözebiliriz ve toplam kaç tane davet edip tamamladın yazar mısın?
Aşağı yukarı 22 kişi falan ve yeni kullanıcı davet etmek daha hızlı dolduruyor. Dolandırıyor falan demişler de aldıklarımın 2 tanesi görselde dolandırma olmadı.